Vind et weekendophold med Happydays

vind et weekendophold

Vind en julebordsweekend for to på Ronnums Herrgård
Vind et weekendophold i denne konkurrence fra Happydays. Du kan vinde en julebordsweekend for to på Ronnums Herrgård i Sverige. Weekendopholdet inkluderer 2 overnatninger med lækker morgenbuffet og et stort julebord lørdag aften. Hele herligheden har en værdi af 3.098,- Dkr.

Vind et weekendophold

Ronnums Herrgård er en historisk perle, som stammer helt tilbage fra det 14. århundrede. Herregården er beliggende mellem Vänersborg og Trollhättan, ved sydspidsen af ​​søen Vänern. Her har du mulighed for at bo i samme rum som berømtheder og filmstjerner som Nicole Kidman, Laureen Bacall og Stellan Skarsgård, som sov der i forbindelse med deres deltagelse i forskellige filmoptagelser i området. Som nabo til Vänerns sø og de hyggelige badebyer er gevinsten på et weekendophold til Ronnums Herrgård en dejlig afslappende oplevelse. Du vinder et weekendophold midt i deres hyggelige juletid, hvor du skal spise aftensmiddag ved det store julebord.

Julekonkurrence fra Happydays

Alle der deltager er også med i konkurrencen om 20 chokoladekalendere fra Aalborg Chokoladen.
Deltagerne tilmeldes Happydays gratis rejseklub – hvor de modtager nyhedsbreve med spændende rejsenyt, ferieforslag til medlemspris – og gode konkurrencer.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2018 Konkurrencer.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?