Vind en iPhone

Deltag og vind en iPhone. Her er de konkurrencer på nettet hvor du kan vinde en iPhone. Det er kommer hele tiden nye konkurrencer og de udtrækkes ofte hurtigt, så du skal være klar når er er nogle. Der kommer ca. 5 konkurrencer om året, hvor det kun er muligt at tilmelde sig konkurrencen om en iPhone i 3-4 dag før gevinsten udtrækkes.

Hvilken model kan man vinde

Det er ofte den nyeste model som er præmien, eller en af de iPhones som er lavet lige før nyheden. De kan stadige købe de iPhones som er præmier, og det er aldrig gamle eller brugte modeller.

Vind en iPhone

Det udpeget til at være en af de mest revolutionerende enheder, der kom til salg på det elektroniske marked. Denne helt nye enhed vil have en 5,8 tommers super retina skærm, som vil være behageligt for dine øjne. Er du den heldige vinder, bliver du kontakte af den virksomhed der afholder konkurrencen. Det kunne være en EDC konkurrence, hvor præmien er den nye iPhone du kan vinde.
Chokolade
Ingen gevinst
Måske næste gang
Næsten
En kasse slik
Chokolade
Desværre
Ingen held i dag
Næsten
En kasse slik
Ingen præmie
Uheldig
Få chancen for at vinde en præmie!

Indtast din e-mailadresse og drej hjulet. Dette er din chance for at vinde fantastiske præmier!

Deltagelse er gratis, og du kan deltage til og med 14.08.2022. Vinderne får direkte besked og offentliggøres desuden med fornavn her på siden. Gevinsterne vil herefter blive afsendt med PostNord.