Vind årskort til Tivoli

vind årskort til tivoli

Vind årskort til Tivoli
Så er Eovendo nye konkurrence klar. Er du hurtig kan du vinde et af de i alt 8 årskort til Tivoli. Alt du skal gøre er at tilmelde dig Eovendo, dealsitet hvor du får penge på kontoen, hver gang du shopper. Ja, så simpelt er det rigtigt. Når du shopper tøj, dagligvarer eller noget tredje på Eovendo, får du ALTID bonus, der kan udbetales som kontanter eller gavekort med yderligere rabatter og det er gratis.

Sådan deltager du i konkurrencen: Vind årskort til Tivoli

Det er nemt at deltage i konkurrencen og du kan vinde et årskort til Tivoli – det eneste du skal gøre er at tilmelde dig Eovendos kundeportal gratis.

Eovendo konkurrence – Vind årskort til Tivoli

Eovendo er en gratis medlemsportal, hvor du får kontanter hver gang du foretager dig noget. Om det er booking af en rejse, køb af nyt tøj eller tilmelding til et arrangement, så er der kontanter retur til dig hver gang.

Det er nemt og simplet og udover penge tilbage er der også altid en masse gode tilbud og rabatter at hente. Bliv medlem i dag – det er nemt og gratis!

Hvor længe varer konkurrencen fra Eovendo ?
Konkurrenceperioden for at deltage i konkurrencen fra Eovendo er den 1. marts 2018 og efter denne konkurrence kommer der en ny.

ingen har skrevet noget

Skriv hvorfor du skal vinde

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2018 Konkurrencer.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?