Netto konkurrence

netto konkurrence

Vind 5000 kr. til Netto
I denne Netto konkurrence kan du dagligt skrabe dig til et Netto gavekort på 5000 kr. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig Eovendos kundeportal gratis.

Eovendo er en gratis medlemsportal, hvor du får kontanter hver gang du foretager dig noget. Om det er booking af en rejse, køb af nyt tøj eller tilmelding til et arrangement, så er der kontanter retur til dig hver gang. Det er nemt og simpelt og udover penge tilbage er der også altid en masse gode tilbud og rabatter at hente. Bliv medlem i dag – det er nemt og gratis!

Lige nu kan du vinde et gavekort til Netto på 5.000 kr. – det eneste du skal gøre er at tilmelde dig Eovendos kundeportal gratis. Der udtrækkes en vinder d. 6/8-2018.

Netto konkurrence

I denne konkurrence fra Eovendo kan du vinde gavekort til netto. Eovendo er en del af Lars Larsens virksomheder, lige som Jysk. De har indgået en aftale med Netto om at udlove et gavekort på hele 5000 kr. som du kan vinde på det daglige skrabe lod. Så når du tilmelder dig gratis er det bare med at komme i gang med skraberiet, for du kan straks se, om du har vundet en af de daglige gevinster.

1 Comment
  1. Henrik Stegger 2 måneder ago

    Hej

Skriv hvorfor du skal vinde

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2018 Konkurrencer.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?