Min Købmand konkurrence

min koebmand konkurrence

Min Købmand konkurrence – præmier for i alt 100.000,-
Vind rejsegavekort på 20.000 kr. i Min Købmand konkurrence hvor der udloves præmier for i alt 100.000 kr. Tilmeld dig Min Købmands store prisfest og deltag i lodtrækningen om en af de mange gevinster og hovedpræmien – et rejsegavekort på hele 20.000 kr.

Om Min Købmands store prisfest

Rul med Prisspillet hver dag, og deltag i konkurrencen om alt fra familiens favoritprodukter til en drømmerejse til en værdi à 20.000 kr. NB! Du skal have en smartphone for at få udleveret dine præmier i butikken. Prøv lykken og vind præmier til hele familien!

Min Købmand konkurrence

Konkurrenceperiode:
Du kan deltage i konkurrencen den 14. – 27. april 2018.

Hvem kan deltage: Du kan deltage, hvis du er bosiddende i Danmark og er fyldt 18 år. Ansatte i Dagrofa ApS, Lead:famly ApS og Envision A/S, samt deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. For at deltage skal du have en gyldig og aktiv e-mailadresse, samt have adgang til en smartphone.

Sådan deltager du:
Konkurrencen foregår digitalt her på siden. Du kan deltage i konkurrencen én gang om dagen i perioden lørdag den 14. april 2018 til og med fredag den 27. april 2018. Deltagelse er ikke købsbetinget.

  • Præmier:
  • 2.135 Fuze Tea 40 cl.
  • 1.425 Buko Pikant flødeost 200 g
  • 715 Cocio 60 cl.
  • 1 rejsegavekort á værdi kr. 20.000

Afhentning af præmier:
Hvis du vinder et produkt, modtager du via sms et link til en rabatkupon, som kan indløses i butikken. Præmien skal afhentes indenfor 3 dage.
Hvis du vinder hovedpræmien, vil du blive kontaktet direkte per mail jf. konkurrencebetingelser på minkøbmand.dk. Vinderne kan benytte sin præmie i Min Købmand butikker landet over.

God fornøjelse og held og lykke!

ingen har skrevet noget

Skriv hvorfor du skal vinde

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2018 Konkurrencer.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?