Middelfart Sparekasse julekalender

middelfart sparekasse julekalender

Middelfart Sparekasse julekalender – Vind hovedpræmien på 5.000 kr. eller 500 kr. hver dag.
Vind en ekstra julegave i Middelfart Sparekasses julekalender hver dag fra den 1. til den 24. december. Bag hver kalenderlåge gemmer sig et spørgsmål, og alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om gavekort á 500 kr. Alle deltagere i vores julekalender modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål. Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencen om julekalenderens hovedpræmie – en MS Fokus-konto med 5.000 kroner.

Alle, der tilmelder sig Middelfart Sparekasse julekalender før 1. december, deltager i konkurrencen om 10 x 2 biografbilletter.

Sådan deltager du i Middelfart Sparekasse julekalender

Hver dag mellem 1. og 24. december, findes en quiz bag en af kalenderens låger. Alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om gavekort á 500 kr.

Alle deltagere modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål.

Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning.

Hvis du glemmer at besvare et dagligt spørgsmål på dagen, kan du svare på “gamle” spørgsmål frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til hovedtrækningen.

29. december udtrækker Middelfart Sparekasse vinderen af hovedpræmien:
5.000 kr. på en MS Fokus-konto hos Middelfart Sparekasse.

Middelfart Sparekasse julekalender

Det er gratis at deltage Middelfart Sparekasse’s julekalender. Hvis du tilmelder dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, modtager du et ekstra lod i konkurrencen – uanset tidspunktet for din nyhedsbrevstilmelding. Det kræver blot, at du er tilmeldt senest den 24. december.

Hvor længe varer julekalender fra Middelfart Sparekasse ?
Konkurrenceperioden for at deltage i julekalender fra Middelfart Sparekasse er til og med 24. december. Alle der har tilmeldt sig julekalenderen inden 1. december deltager desuden i konkurrencen om 10×2 biografbilletter.

ingen har skrevet noget

Skriv hvorfor du skal vinde

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2018 Konkurrencer.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?