Krifa julekalender

krifa julekalender

Krifa julekalender

Tilmeld dig Krifa julekalender og deltag i konkurrencen om præmier for mange tusinde kroner. Krifa udlodder gaver hver dag i december, samt to earlybird præmier og et rejsegavekort.

Der bliver udtrukket præmier:
– 1. november (á 1.000 kr.)
– 1. december (á 1.000 kr.)
– hver dag i december (á 500 kr.)
– d. 24. december (á 10.000 kr.)

Du kan bl.a. vinde gavekort til wellness, biografbillletter, fitnessmedlemskab og julegodter hver dag i december. Krifa giver samtidig den nyeste viden om arbejdslivet og -markedet. Alt sammen helt gratis!

Sådan vinder du:
Allerede fra den 24. oktober kan du tilmelde dig julekalenderen. Så er du allerede oprettet, når vi åbner den første låge 1. december.

Når du deltager, får du dagligt en mail med et link til besvarelse af dagens spørgsmål.

Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, får du desuden et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning.

Hvis du glemmer at besvare et spørgsmål på dagen, kan du svare på “gamle” spørgsmål frem til 24. december og stadig få ekstra lodder til hovedtrækningen. Det eneste du skal gøre er at indtaste din e-mail adresse og navn. Deltagelse i konkurrencen kræver, at du har en gyldig mailadresse. Det er kun tilladt at tilmelde sig Julekalenderen én gang. Forsøg på snyd medfører udelukkelse.

Krifa julekalender

Du kan fra den 1. til den 24. december besøge julekalenderen og svare på dagens spørgsmål. Når du deltager i julekalenderen, er du samtidig med i konkurrencen om at vinde Krifas store hovedpræmie. Undervejs i konkurrencen får du mulighed for at besvare nogle få spørgsmål om dig selv, fordi vi gerne vil lære vores deltagere bedre at kende.

Alle, der besvarer vores korte spørgeskema inden 24. december, får 10 ekstra lodder i hovedlodtrækningen om et rejsegavekort på 10.000 kr.

27. december udtrækker vinderen af hovedpræmien i Krifa Julekalender:
Rejsegavekort på 10.000 kr.

2 Comments
  1. Laura 2 år ago

    ❤️❤️❤️

  2. Steen Timmermann 2 år ago

    hvorfor er julekalendermails stoppet. har ikke modtaget siden d 10 dec ?

Skriv hvorfor du skal vinde

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2018 Konkurrencer.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?