Købmandens store skattejagt

købmandens store skattejagt

SPAR Købmandens store skattejagt – Se straks om du har vundet
Deltag i SPAR Købmandens store skattejagt og vind et rejsegavekort på 20.000 kr. Se om du har fundet en guldmønt i skattekisten, måske du bliver den heldige vinder af et rejsegavekort til en værdi af 20.000 kr. Man kan også være heldig at vinde et af 10.000 lækre produkter eller et gavekort til SPAR på kr. 500, som der trækkes 5 af hver uge. Luk op for dagens skattekiste og se om du har vundet!

Er du også vild med skattejagt?

Besøg spar.dk på din smartphone, tablet eller computer og se med det samme, om du har fundet en af de 10.000 lækre gevinster. Vinderne får direkte besked pr. mail, og præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

HOVEDPRÆMIEN – Rejsegavekort til en værdi af 20.000 kr.
UGEPRÆMIER – 2 x 5 stk. gavekort af 500 k
10.000 LÆKRE GEVINSTER – som kan hentes hos din SPAR købmand.

Spar købmand konkurrence

Det er gratis at deltage i konkurrencen, og du kan deltage én gang dagligt i hele konkurrenceperioden. Konkurrencen er startet torsdag 21 sep. 2017 og strækker sig helt frem til og med søndag d. 6. oktober 2017. Ugepræmier trækkes i uge 40 og 41, og hovedpræmien trækkes i uge 41.

Fødselsdagskampagne – deltag og se om du har vundet

Vinderen får direkte besked og offentliggøres på spar.dk  NB. Se de mange fødselsdagstilbud i tilbudsavisen eller på spar.dk

1 Comment
  1. Susanne Vejle hansen 12 måneder ago

    Spil

Skriv hvorfor du skal vinde

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2018 Konkurrencer.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?