Happydays Konkurrence

Happydays konkurrence

Happydays konkurrence
Vind en sommerferie i denne Happydays konkurrence. Du kan vinde en uges sommerferie for hele familien i Østrigs populære delstat og alpeparadis, Tyrol. Ferien er for to voksne og op til tre børn (under 13 år). I skal bo på det hyggelige Gasthof Hotel Kirchenwirt, helt centralt ved kirkepladsen i feriebyen Zell am Ziller. For at være med i konkurrencen skal du tilmelde dig Happydays´ gratis rejseklub

Præmieopholdet inkluderer:

• 7 overnatninger
• 7 x morgenbuffet
• 6 x eftermiddagssnack
• 7 x aftenbuffet inkl. 1 glas vin/øl eller sodavand
• Fri entré til wellnessafdeling

Det med småt om Happydays konkurrencen

Hotelopholdet arrangeres af Happydays og gælder for 2 voksne og op til 3 børn (under 13 år) med ankomst på alle ledige datoer mellem 12. maj og 10. oktober 2018. Konkurrencen kører på både vores svenske og danske webshop, og vi udtrækker vinderen blandt alle besvarelser. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller til et alternativt hotelophold.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk meldt ind i happydays gratis rejseklub og modtager deres nyhedsbrev med spændende rejsenyt, ferieforslag til medlemspris – og endnu flere gode konkurrencer. Er du allerede medlem, kan du sagtens deltage alligevel.

Dine oplysninger bruges kun til at kontakte dig, hvis du vinder, samt til at sende dig nyhedsbreve med fordelagtige medlemstilbud. Happydays kunne aldrig finde på at dele dine oplysninger med andre, og du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

Konkurrencen løber frem til den 16. februar 2018, hvor der udtrækkes en vinder. Vinderen kontaktes direkte samt offentliggøres her på deres hjemmeside, i deres nyhedsbrev og på Facebook.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2018 Konkurrencer.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?