Blue Energy julekalender

blue energy julekalender

Blue energy julekalender – Vind miniferie for hele familien
Vind en miniferie for hele familien værdi 5.000 kr. i Blue energy julekalender. Er du hurtig og tilmelder dig inden den 1. december er du også med i konkurrencen om et gavekort til Elgiganten på 1.000 kr. Hovedpræmien er et års forbrug af sko til hele familien á 10.000 kr. Derudover udtrækker Skoringen én ny præmie hver dag til de der har svaret på dagens spørgsmål. Der er ekstra udtrækning blandt de der deltager inden 1. december

Sådan deltager du i Blue Energy julekalender

Du tilmelder dig kalender og skal svar på et spørgsmål hver dag fra d. 1 december til d. 24 december. Hvert rigtige svar giver et lod i konkurrencen. Jo flere lodder du har jo større vinderchance får du. Så du kan selv forøge dine chancer dag for dag igennem hele december! Du kan max. få 24 lodder i lodtrækningen.

 

Blue Energy julekalender

Det er gratis at deltage kalenderen. Det kræver dog at du har en gyldig e-mailadresse og at du indtaster navn og adresse. Du må kun deltage med en mail adresse og hvis du snyder, vil du blive udelukket for at vinde.

Hvor længe varer julekalender fra Blue Energy ?
Konkurrenceperioden for at deltage i julekalender fra Blue Energy er til og med 24. december. Deltager du inden den 1. december er du også med i lodtrækningen om et gavekort på 1.o00 kr. til elgiganten.

ingen har skrevet noget

Skriv hvorfor du skal vinde

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2018 Konkurrencer.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?