Vind en iPhone7

vind en iphone7
vind en iphone7

Vind en iPhone7

Vind en iPhone7 med Telenor i deres nye konkurrencen. Se straks om du har vundet en iPhone 7.Det eneste du skal er at udfylde få informationer og du får besked med det samme, om du har vundet den nye iPhone 7 eller 5 x 2 bio-billetter.

Sådan vinder du:
For at deltage i konkurrencen skal du acceptere at Telenor, må kontakte dig om hvordan, du kan spare penge på dit mobil abonnement. De ringer eller sender dig en e-mail om de muligheder du har for at betale mindre i tale/mobil data og derved spare penge på mobilregningen. De kan også være behjælpelige med andre spørgsmål, du har om mobiltelefoni og dataforbrug, samt hvordan du nedbringer dit mobilregning eller tilbud på en ny mobil.

Vind en iPhone7 med Telenor

Du kan vinde en iPhone ved at deltage i konkurrencen fra Telenor. Der er store vinderchancer, så gå ikke glip af muligheden for at vinde den nye iPhone 7. Telenor A/S er det førende telekommunikationsselskab i Norge og det største i Skandinavien. Det ejer danske tidligere Sonofon og tidligere Cybercity, der drives under navnet Telenor.

Hvordan får du din præmie:
Indtast dine informationer og se straks om du har vundet en iPhone 7 eller 5 x 2 bio-billetter.

Hvor længe varer Telenor konkurrencen om en iPhone 7
Vinderen trækkes inden den d. 1 Marts 2017 og får direkte telefonisk besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Exit mobile version