Oister konkurrence

Vind en iPhone 15

oister konkurrence 2024
oister konkurrence 2024

Prøv lykken med OiSTER og vind en iPhone 15

Er du klar til at tage chancen? OiSTER giver dig nu muligheden for at deltage i en spændende ny konkurrence, hvor du kan vinde præmier for hele 11.850 kr.! Og ja, du gættede rigtigt – hovedpræmien er ingen ringere end den spritnye iPhone 15

Sådan deltager du:
Det er så simpelt som at dreje et hjul! Ja, det er virkelig alt, hvad du skal gøre. Drej hjulet, kryds fingre og håb på, at lykken er med dig.

Måske tænker du: “Er der en hage?” Svaret er nej! OiSTER er i gavehumør og ønsker at forkæle én heldig vinder med denne utrolige præmie. Men husk, du kan kun deltage én gang, så sørg for at gøre det godt.

Hvordan deltager jeg?
Klik simpelthen på Deltag her for at blive ført videre til konkurrencesiden. Følg instruktionerne, og du er med i lodtrækningen!

Så hvad venter du på? Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at vinde den nye iPhone 15 med OiSTER. Held og lykke

Prøv lykken og deltag i konkurrencen om vilde Samsung præmier

Spil med i Oisters nye konkurrence og vind lækre præmier til en samlet værdi på 20.730 kr.

Det eneste du skal gøre for at deltage er at tilmelde dig og spille med.
Du skal blot dreje roret og se om der er gevinst.

Her er en liste med hvad du kan vinde:
1x Samsung Galaxy A34, værdi 3.510 kr. 
1x Samsung Galaxy Book2 Pro, værdi 13.860 kr.
1x Samsung Galaxy Watch 4 Classic, værdi 3.360 kr. 

Konkurrencen udløber 4. september 2023.

Fang østers & deltag i konkurrencen

Prøv lykken i OiSTERS nye konkurrence. Deltag her og vind de nye Apple AirPods Pro 2nd Gen.

Alt hvad du skal gøre er, at fange 10 østers på 60 sekunder – du skal undgå stenene, for de giver minus point! Lykkes det dig at fange østers nok, er du med i lodtrækningen om 1 ud af 5 AirPods Pro 2nd Gen.

Vind fantastiske AirPods Pro i Oisters spændende konkurrence!

Er du klar til at deltage i en sjov og engagerende konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde et sæt Apple AirPods Pro? Oister præsenterer stolt deres 2023-konkurrence, der giver dig chancen for at score disse populære, højtydende trådløse høretelefoner. Gør dig klar til at opleve musik, som du aldrig har gjort før, og lad os dykke ned i konkurrencens detaljer!

Konkurrencen er arrangeret af Oister og er tilgængelig på deres spilportal: https://www.spil.oister.dk/2023-vind-airpods-pro/. Deltagelse er nem og hurtig, og du finder alle oplysningerne på denne side.

Sådan deltager du i Oisters AirPods Pro-konkurrence

For at deltage i konkurrencen skal du følge disse enkle trin:

Besøg Oisters konkurrenceside via linket ovenfor.
Følg instruktionerne på siden og gennemfør alle nødvendige trin.
Hold øje med din e-mail og Oisters hjemmeside for at se, om du er den heldige vinder af et par AirPods Pro!

Oplev enestående lydkvalitet med Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro er kendt for deres enestående lydkvalitet og aktive støjreduktion, hvilket gør dem til et ideelt valg for både musikelskere og dem, der ønsker en fordybende lytteoplevelse. Med deres komfortable pasform og lange batterilevetid er AirPods Pro perfekte til både hverdagsbrug og træning.

Tilmeld dig nu og få chancen for at vinde en fantastisk præmie

Så hvad venter du på? Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at vinde et sæt Apple AirPods Pro. Besøg Oisters konkurrenceside nu, og deltag i denne spændende konkurrence. Held og lykke!

Skrab og vind 1 års mobilabonnement

Nu kan du deltage i OiSTER konkurrencen om 1 års mobilabonnement. Det eneste du skal gøre for at deltage er at tilmelde dig og spille med. Du skal blot skrabe 3 ens og så får du et lod i konkurrencen. Konkurrencen udløber 31 januar 2023. Spil nu og se, om du bliver den heldige vinder.

Spil med i Oisters konkurrence og vind lækre præmier.

Så skynd dig ind og se, om du kan skrabe 3 ens – så er du med i lodtrækningen. Hvem ved? Måske er du den heldige vinder.

Skrab og vind iPad pro

Nu kan du deltage i OiSTERs forårskonkurrence!
Fuglene synger, blomsterne springer ud og dagene bliver længere. Derfor er Oister i ekstra godt gavehumør og udlodder en attraktiv præmie i deres forårskonkurrence. Du skal blot skrabe 3 ens og så er du med i konkurrencen om en iPad pro 12,9 5 GEn 128 GB Silver til en værdi af 10.230 kr. Du kan deltage fra den 9. maj 2022 t.o.m. den 31 maj 2022. Deltag nedenfor og bliv måske den heldige vinder!

Skrab og deltag i konkurrencen om en iPad

Det er forår, blomsterne springer ud, dagene bliver længere, fuglene synger. Og derfor er Oister i ekstra godt (gave)humør og udlodder en iPad Pro til en heldig vinder af deres forårskonkurrence!

Så skynd dig ind og se, om du kan skrabe 3 ens – så er du med i lodtrækningen. Hvem ved? Måske er du den heldige vinder af en splinterny iPad Pro.

Skrab og vind en valgfri mobil med Oister

OiSTER skyder året i gang og sætter en valgfri mobil på højkant!
Lykkes det dig at skrabe 3 ens, er du med i lodtrækningen om en valgfri mobil fra OiSTERs kundeshop. Du kan deltage frem til d. 9. februar 2021.

Vil du gerne være med i konkurrencen og vind en iPhone eller en anden valgfri mobil?
Du får chancen for at vinde en valgfri mobiltelefon fra OiSTERs kundeshop. Du kan vælge mellem et hav af fede mobiler fra bl.a. Apple, Samsung m.m.

Skrab og deltag i konkurrencen om en valgfri telefon

Du kan nu vinde en valgfri mobil med Oister og konkurrencen er gældende 12 januar til 9 februar. Alt du skal gøre er at skrabe 3 ens og så er du automatisk med i konkurrencen. Derefter ringes du op af Oister med et godt tilbud.

Vind mobiltelefoni i et helt år med Oister – værdi 1.308 kr.

Konkurrencen: Vind mobiltelefoni giver dig mulighed for at vinde et års mobiltelefoni helt gratis. Når du deltager får du samtidig et mobiltjek. Som Oister skriver “Er du sikker på at du har det mobilabonnement der passer til dit behov?” Så deltag i konkurrencen fra OiSTER.

Vind mobiltelefoni konkurrence

Få et pristjek og deltag i konkurrencen om et års mobilabonnement. De fleste betaler for meget, fordi de har det forkerte mobilabonnement.

Vinderen af konkurrencen vinder et års mobilabonnement. Hvilket vil sige, Fri tale/30 GB data til en værdi af 119,- pr. MD. Konkurrencen gælder i perioden: 26/9-2016 til 30/11-2016 og vinderen udtrækkes den 01/12-2016 og får direkte besked.

Exit mobile version