Konkurrencer nonstop

Konkurrencer nonstop fra Danmarks mest besøgte konkurrence side

Vi er Danmarks mest besøgt konkurrence side, og det er der en grund til – vi holder hvad vi lover og tester selv alle konkurrencer inden de får lov til at komme online.Nonstop arbejder vi på, at have de bedste konkurrencer online – og vi elsker det så meget, at vi ikke har lavet andet de sidste 12 år. Deltag i en konkurrence – måske det er dig der bliver en vinder i dag.

 • vind en iPhone x

  vind en iphone x
  vind en iphone x

  Vind den nye iPhone X
  Vind en iPhone X i denne konkurrence fra Fullrate.

  Hvem er Fullrate ?
  Hos Fullrate får du bredbånd til nogle af Danmarks laveste priser. de har flere hastigheder – og du kan surfe alt det, du vil. Der er ingen forbrugsgrænse. Du får en trådløs router, så du kan få trådløst netværk derhjemme.

  Hvad er Bredbånd ?

  Bredbånd bliver oftest sidestillet med ordet internet, da det i dag er den mest almindelige måde at få internetforbindelse i hjemmet på. Dog er definitionen mere kompleks end blot internet, da der er mange måder, man kan få internet på. Så hvad er bredbånd egentlig? Bredbånd er en måde at blive tilkoblet internettet.

  Det bliver kaldt bredbånd, da det er en forbindelse, der kan transportere minimum 2 Mbit/sekund, og derfor kan håndtere et bredt spektrum af frekvenser.

  Vind en iPhone X

  Præmien er en iPhone X i space Grå 64G, til en værdi af 8.699,- Deltag nu og vind en iPhone x i denne konkurrence fra Fullrate. Konkurrencen gælder til og med 30.6.2018.

  Bliv ringet op – få et godt tilbud og deltag i konkurrencen om en iPhone X

 • Klasselotteriets julekalender

  klasselotteriet julekalender
  klasselotteriet julekalender

  Klasselotteriets julekalender – Vind 25.000 kr. til en drømmerejse
  Gå ikke glip af chancen for at vinde flotte præmier i december i Klasselotteriets julekalender. Du kan bl.a. blive den glade vinder af en idyllisk kroferie, en lækker middag, et afslappende wellness- og hotelophold – eller en drømmerejse til en værdi af 25.000 kr.

  Alt du skal gøre, er at tilmelde dig Klasselotteriets gratis julekalender.

  Sådan deltager du i Klasselotteriets julekalender

  Hver dag fra 1. til 24. december får du mulighed for at åbne en låge i julekalenderen – og svarer du rigtigt på dagens spørgsmål, er du med i lodtrækningen om dagens præmie! Du kan blandt andet vinde en idyllisk kroferie, en middag for 2, et hotel- og wellnessophold, gavekort til søde fristelser – og så deltager du desuden helt automatisk i konkurrencen om hovedpræmien efter den 24. december: Et rejsegavekort på 25.000 kr.!

  Den 5. januar 2018 udtrækker Klasselotteriet også en vinder af hovedpræmien – et rejsegavekort på 25.000 kr.

  Klasselotteriets julekalender

  Det er gratis at deltage Klasselotteriet’s julekalender. Du kan kun tilmelde dig konkurrencen én gang. Ved begrundet mistanke om snyd har Klasselotteriet ret til at udelukke deltagere af konkurrencen. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du skal være fyldt 18 år for at deltage.

  Hvor længe varer julekalender fra Klasselotteriet ?
  Konkurrencen løber fra 1. december til og med 24. december 2017. Klasselotteriets julekalender er ikke købsbetinget.

 • Vind valgfri sko

  vind valgfri sko
  vind valgfri sko

  Tilmeld dig Easyshoes nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. til sko.
  Er dit yndlingsskomærke Ecco, Skechers, Rieker, Billi Bi eller Gabor?

  Svar på spørgsmålet og deltag i konkurrencen.
  Konkurrencen udløber 28. februar og vinderen trækkes umiddelbart herefter.

 • Mødrehjælpens julekalender – vind 500 kr.

  mødrehjaelpen julekalender
  mødrehjaelpen julekalender

  Mødrehjælpens julekalender i 2018 – Vind 500 til COOPs butikker

  Tilmeld dig Mødrehjælpens julekalender og deltag i konkurrencen om et gavekort til COOPs butikker.

  Lad dig inspirere hver dag frem til jul
  Hele julen får du gode råd til julemad, juleknas, juleaktiviteter og julegaver – alt sammen til en lille pris. Når du deltager i julekalenderen.

  Husk i den søde juletid, skal alle have #RådTilJul og du kan lade dig inspirere hver dag med denne julekalender og hjælpe. Du får tilmed chancen for at vinde et gavekort på 500 kr. til COOPs butikker hver advent. Følg blot de tre steps så er du automatisk med i konkurrencen.

 • Globaltools konkurrence – Vind Bluetooth høreværn

  globaltools konkurrence
  globaltools konkurrence

  Vind et høreværn med Bluetooth i denne konkurrence fra Globaltools

  MRX21A2WS6 Peltor WS Alert XP er et nyt aktivt høreværn med medhør, FM-radio og Bluetooth, til kommunikation med anden Bluetooth-enhed (mobiltelefon, bærbar pc, kommunikationsradio) på op til 10 meters afstand. Full duplex.

  Hvad kan et godt høreværn ?

  Et godt høreværn som f.eks. et Peltor WS Alert XP headset, giver dig mulighed for en masse vilde ting. Du kan bl.a lytte til din egen musik trådløst ved at streame MP3-filer fra telefonen eller pc’en. Stereolyden kommer ud af nye opgraderede højtalere med god bas gengivelse for yde musikken fuld retfærdighed. Udover at din hørelse beskyttes, kan du tale i telefon i et støjende miljø takket være den effektive støjdæmpende mikrofon, som gør, at den du taler med, hører din stemme tydeligt og klart, men ikke den omgivende støj, selv hvor lydniveauet er meget højt.

  Høreværnet dæmper støjen rundt omkring, men slipper svagere lyde som advarselssignaler og tale igennem, så man kan tale uhindret med en i nærheden med almindelig stemmeføring. Medhøret forstærker de svagere lyde, så du hører dem bedre, end hvis du ikke havde haft høreværnet på. Volumen på medhøret kan desuden hæves eller sænkes. Medhøret gør, at du ikke bliver isoleret fra dine omgivelser og kan anvendes samtidig med, at du taler i telefon eller lytter til radio eller musik. Den opgraderede radiokreds giver dig udmærket modtagelse af FM-radio med lynhurtig.

 • Q8 konkurrence – Vind 1000 liter fyringsolie

  q8 konkurrence
  q8 konkurrence

  Vind 1000 liter fyringsolie i denne Q8 konkurrence

  Når du tilmelder dig nyhedsbrevet inden 18. december 2018, så deltager du i lodtrækningen om 1000 liter fyringsolie fra Q8.

  Vi udtrækker vinderen torsdag den 20. december, og vinderen får direkte besked på telefonen.

  Konkurrencen er åben for alle, der bruger fyringsolie.

 • Meny julekalender

  meny julekalender 2018
  meny julekalender 2018

  Meny julekalender – Vind 10.000 kr. til Meny
  Vind lækre præmier med MENY. Quiz med hver dag mellem 1. og 24. december. Hvis du svare rigtig deltager du i dagens konkurrence. Den samlede præmieværdi er 50.000 kr. fordelt på hele 76 præmier. Tip: Tilmelder du dig før d. 1. december, er du med i lodtrækningen om 10 gavekort a 500 kr.

  Sådan deltager du i Menys julekalender

  Hver dag mellem 1. og 24. december, findes en quiz bag en af kalenderens låger i Meny julekalender. Alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål inden kl. 24.00 samme dag, er med i lodtrækningen om præmie den dag. Der udloddes i alt 76 præmier fra den 1.-24. december. Præmierne er en kombination af varer og gavekort. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

  Alle deltagere modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål. Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning. Hvis du glemmer at besvare et dagligt spørgsmål på dagen, kan du svare på “gamle” spørgsmål frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til hovedtrækningen.

  Den 28. december udtrækker Meny vinderen af hovedpræmien på et kæmpe gavekort til Meny på hele 10.000kr.

  Meny julekalender

  Det er gratis at deltage Meny’s julekalender. Deltagelse i konkurrencen kræver, at du har en gyldig e-mailadresse. Det er kun tilladt, at tilmelde sig julekalenderen én gang. Forsøg på snyd medfører udelukkelse.

  Ekstra vinderchance i julekalender fra Meny
  Undervejs i konkurrencen får du mulighed for at besvare nogle få spørgsmål om dig selv, da Meny gerne vil lære deltagerne bedre at kende.
  Alle, der besvarer dette korte spørgeskema inden 24. december, modtager 10 ekstra lodder i hovedlodtrækningen (gavekort på 10.000 kr. til butikken).

  Hvor længe varer julekalender fra Meny ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i julekalender fra Meny er til og med 24. december. Tilmelder du dig før d. 1. december, er du med i lodtrækningen om 10 gavekort a 500 kr.

 • Toyota julekalender

  toyota julekalender
  toyota julekalender

  Toyota julekalender for 2018 – Vind hovedpræmien på 15.000 kr.
  Vind kroophold, benzingavekort og meget mere. Juleaften kan du vinde et rejsegavekort på 15.000 kr.

  Sådan deltager du:

  • Tilmeld dig julekalenderen ved at udfylde navn, e-mail og postnummer.
  • Når du deltager i julekalenderen tilmelder du dig samtidig Toyotas nyhedsbrev.
  • Du kan kun deltage i konkurrencen en gang pr. dag. Konkurrencen er ikke købsbetinget.
  • Ansatte i Toyota må ikke deltage i konkurrencen.
  • Tilmelding skal ske personligt og kan ikke ske via elektroniske/automatiserede midler, såsom script, robot, makro eller tilsvarende software eller program.
  • Konkurrencen løber fra 1. december 2018 til om med 24. december 2018.

  Udtrækning af vindere

  • Hver dag fra den 1. til den 24. december 2018 trækkes én vinder blandt alle besvarelser og hver søndag kan du via vores skrabespil se med det samme om du har vundet.
  • Vinderne udtrækkes hver dag. For weekender og helligdage trækkes vinderen den næst kommende hverdag.
  • Er du en af de heldige vindere, modtager du en mail med information om din præmie.
  • Ved at deltage i konkurrencen accepteres det, at Toyota må offentliggøre navn på vinderen/vinderne på de medier Toyota anvender.

  Præmier

  • Dagens præmie fremgår, når du har åbnet den pågældende låge.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.
  • Deltagelse er gratis, og hver person kan kun deltage en gang pr. dag.
  • Forsøg på snyd og brug af falsk navn og e-mailadresse medfører udelukkelse fra konkurrencen.
 • Middelfart Sparekasse julekalender

  middelfart sparekasse julekalender
  middelfart sparekasse julekalender

  Middelfart Sparekasse julekalender 2018 – Vind hovedpræmien på 4.000 kr. til Lalandia
  Så er de tilbage med endnu en fantastisk julekalender i 2018. I år er hovedpræmien et gavekort til Lalandia på hele 4.000 kr. men som om det ikke er nok trækker Middelfart Sparekasse masser af heldige vindere inden december. Alle, der tilmelder sig julekalenderen før 1. december, deltager i følgende lodtrækninger. Se bare her hvad du kan vinde i November:

  • Alle, der er tilmeldt julekalenderen inden den 15. november, deltager i lodtrækningen om et Weber iGrill 3 stegetermometer
  • Alle, der er tilmeldt julekalenderen inden den 19. november, deltager i lodtrækningen om en Sonos PLAY 1 højttaler
  • Alle, der er tilmeldt julekalenderen inden den 23. november, deltager i lodtrækningen om en Kay Bojesen Abe
  • Alle, der er tilmeldt julekalenderen inden den 27. november, deltager i lodtrækningen om et gavekort á 1.000 kroner til Restaurant Flammen
  • Alle, der er tilmeldt julekalenderen inden den 1. december, deltager i lodtrækningen om 3 Royal Copenhagen History Mix termokrus

  Deltag nu i julekalenderen her – så får du større chance for at vinde.

  Præmier i 2018 julekalenderen

  Hver dag mellem 1. og 24. december, findes en quiz bag en af kalenderens låger. Alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om gavekort á 500 kr. til gavekortet.dk

  Alle deltagere modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål.

  Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning.

  Hvis du glemmer at besvare et dagligt spørgsmål på dagen, kan du svare på “gamle” spørgsmål frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til hovedtrækningen.

  Fredag 28. december 2018 udtrækker vi vinderen af hovedpræmien:
  1 x gavekort til Lalandia til en værdi á 4.000 kroner.

   

  Her kan du læse om julekalender i 2017

  middelfart sparekasse julekalender

  Middelfart Sparekasse julekalender 2017 – Vind hovedpræmien på 5.000 kr. eller 500 kr. hver dag.
  Vind en ekstra julegave i Middelfart Sparekasses julekalender hver dag fra den 1. til den 24. december. Bag hver kalenderlåge gemmer sig et spørgsmål, og alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om gavekort á 500 kr. Alle deltagere i vores julekalender modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål. Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencen om julekalenderens hovedpræmie – en MS Fokus-konto med 5.000 kroner.

  Alle, der tilmelder sig Middelfart Sparekasse julekalender før 1. december, deltager i konkurrencen om 10 x 2 biografbilletter.

  Sådan deltager du i Middelfart Sparekasse julekalender

  Hver dag mellem 1. og 24. december, findes en quiz bag en af kalenderens låger. Alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om gavekort á 500 kr.

  Alle deltagere modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål.

  Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning.

  Hvis du glemmer at besvare et dagligt spørgsmål på dagen, kan du svare på “gamle” spørgsmål frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til hovedtrækningen.

  29. december udtrækker Middelfart Sparekasse vinderen af hovedpræmien:
  5.000 kr. på en MS Fokus-konto hos Middelfart Sparekasse.

  Middelfart Sparekasse julekalender

  Det er gratis at deltage Middelfart Sparekasse’s julekalender. Hvis du tilmelder dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, modtager du et ekstra lod i konkurrencen – uanset tidspunktet for din nyhedsbrevstilmelding. Det kræver blot, at du er tilmeldt senest den 24. december.

  Hvor længe varer julekalender fra Middelfart Sparekasse ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i julekalender fra Middelfart Sparekasse er til og med 24. december. Alle der har tilmeldt sig julekalenderen inden 1. december deltager desuden i konkurrencen om 10×2 biografbilletter.

 • Aarstiderne konkurrence

  vind med aarstiderne
  aarstiderne konkurrence

  Aarstiderne konkurrence – Vind måltidskasser fra Aarstiderne
  Vind måltidskasser fra Aarstiderne i Aarstiderne konkurrence. Deltag i lodtrækningen og bliv den heldige vinder af 3 lækre måltidskasser fra Aarstiderne

  Om Aarstiderne

  Forny hverdagsmaden med en måltidskasse: MÅLTIDSKASSEN: ALT I ÉN KASSE

  Hver uge sammensætter aarstidernes kokke retterne i din måltidskasse.Du får alt, hvad du skal bruge til 3, 4 eller 5 komplette måltider. Dvs. kød, kolonialvarer, krydderier, grøntsager og smagsgivere.Hver uge er der nye retter i kasserne.

  Aarstiderne er omtanke, kvalitet, udvikling, vækst, gennemsigtighed og økologi hverdagskost.

  Disse er værdier der udgør fundamentet for Aarstidernes samarbejde med kunder, avlere og leverandører.

  Aarstiderne tilbyder sunde og økologiske måltidskasser, hvor der er alt til sunde og varierede måltider. Alle ingredienser er med i kassen: grøntsager, smagsgivere, kolonialvarer, kød, fisk og mejeri. Lige præcis i den rette mængde.

  Aarstiderne konkurrence

  Deltag i lodtrækningen om 3 lækre måltidskasser fra Aarstiderne. Vinderen af måltidskasser fra Aarstiderne, får direkte besked og vinderen bliver udtrukket d. 20. november 2018. Ved tilmelding til konkurrencen, takker deltageren ja tak, til at blive kontaktet og høre mere om aarstiderne – Gratis og uforpligtende.

  Hvor længe varer konkurrencen fra Aarstiderne ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i konkurrencen fra Aarstiderne er til og med 20. november 2018.

 • Arrivas lykkehjul

  arriva lykkehjul
  arriva lykkehjul

  Prøv lykken i Arrivas lykkehjul

  Tilmeld dig Arrivas nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om et Supergavekort på 5.000 kr. Hver måned bliver der også trukket lod om 10 x 2 dagsbilletter til Arriva tog. Så grib chancen og start dine oplevelser i et af Arrivas tog i dag!

  Arrivas lykkehjul

  Deltag i konkurrencen på spil.arriva.dk fra den 1/10 – 31/12 2018 og vær med i lodtrækningen om:

  – Hovedpræmien: Supergavekort på 5.000 kr.
  – Månedlig præmie resten af året: 10 x 2 dagsbilletter til Arriva Tog

  Du deltager ved at prøve lykkehjulet og tilmelde dig vores nyhedsbrev.

  Vinderne får direkte besked pr. e-mail og offentliggøres via Arrivas Facebookside, Instagramprofil og nyhedsbrev. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig denne offentliggørelse.

  Præmien udleveres efter aftale med vinderne.

  Konkurrencen er ikke købsbetinget, men du skal tilmelde dig eller være tilmeldt vores nyhedsbrev for at deltage. Det er alene personer med bopæl i Danmark, der kan deltage i konkurrencen. Ansatte i Arriva-koncernen samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

  Arriva Tog påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen.

  Ved mistanke om snyd forbeholder Arriva Tog sig retten til at ekskludere deltageren uden varsel fra konkurrencen.

  Deltag i konkurrencen fra Arriva
  Tilmeld dig Arrivas nyhedsbrev og vind et Supergavekort på 5.000 kr. Du deltager ved at dreje lykkehjulet. Prøv lykken i Arrivas lykkehjul og vær med i konkurrencen om et Supergavekort på 5.000 kr. og hver måned 10 x 2 dagsbilletter til Arriva Tog.

  Hvor længe varer lykkehjuls konkurrencen fra Arriva ?
  Lodtrækningen til hovedpræmien sker d. 3. januar 2019, mens de månedlige præmier trækkes hhv. d. 1. november, 3. december 2018 og 3. januar 2019. Vinderne findes ved lodtrækning blandt deltagerne, der har fået lodder i puljerne til hhv. Supergavekortet og dagsbilletterne.

 • Julekalender fra SEAS-NVE

  julekalender fra seas nve
  julekalender fra seas nve

  Årets julekalender fra SEAS-NVE
  Deltag allerede nu og vind flotte præmier i SEAS-NVE’s store julekalender.  Vind en iPhone 8 eller et gavekort til på 15.000 kr. til Coops butikker og meget andet. Der findes nye vindere hver dag i december op til jul. Deltag nu og vær med i en ekstra lodtrækning om en iPhone 8 (værdi 5.700 kroner)

  Hovedpræmien den 24. december er ikke mindre end varer for 15.000 kr. til Coops butikker!

  For at deltage i lodtrækningen om en dagspræmie i december, skal dagens spørgsmål besvares inden midnat. Du kan kun deltage én gang per dag. Kun deltagere, der har svaret rigtigt, kan vinde dagspræmier. Hvert spørgsmål, du besvarer rigtigt, giver dig et lod i konkurrencen om hovedpræmien: et gavekort på 15.000 kr. til Coops butikker. Jo flere lodder du har, jo større bliver din chance for at vinde hovedpræmien. Du er stadig med i hovedlodtrækningen, selvom du har svaret forkert på et eller flere af de 24 spørgsmål. Hvis du efter den 24. december mangler at besvare nogle af spørgsmålene, kan du stadig nå at gøre det frem til den 1. januar 2018.

  Julekalender fra SEAS-NVE

  Det er gratis at deltage SEAS-NVE’s julekalender 2018. Alle tilmeldte vil kort efter nytår modtage en e-mail med besked om, hvem der har vundet hovedpræmien. Navnet vil desuden blive offentliggjort på SEAS-NVE’s hjemmeside. Vinderne får deres præmier tilsendt på de adresser, der blev opgivet ved tilmeldingen. SEAS-NVE kan ikke påtage sig ansvar for manglende modtagelse af præmier, hvis den opgivne adresse ikke er korrekt. Præmierne udsendes så hurtigt som muligt. De kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier. For at deltage i konkurrencen skal du være bosiddende i Danmark. SEAS-NVE’s ansatte og deres husstande må ikke deltage i julekalenderen.

  Tilmeld julekalender fra SEAS-NVE inden 1. december
  Tilmeld dig inden 1. decemberog deltag i den ekstra lodtrækning om en iPhone 8 (værdi 5.700 kroner) I december kan du vinde flotte præmier og blive klogere på energien i din bolig! Præmier for over 30.000 kr. Svar hver dag og optjen lodder.

  Hvor længe varer julekalender fra SEAS-NVE ?
  Konkurrenceperioden for at deltage i julekalender fra SEAS-NVE er til og med 24. december.

konkurrencer nonstop

Vi tester konkurrencer nonstop

Der findes en masse gode konkurrencer, men desværre også en masse dårlige konkurrencer på nette. Så pas på du ikke falder og får en masse spam og andet i hovedet, som du ikke ønsker. Vi kender det dårlige ved konkurrencer og ved at der ALTID er en betingelse ved at deltage. Siden 2005 har vi drevet konkurrencer.dk og kender derfor alt til konkurrencer på nettet.

Der findes en masse konkurrence portaler, og ikke alle er kritiske over for betingelserne – det er vi på konkurrencer.dk. Vi tester alle konkurrencer inden de får lov til at komme online på konkurrencer.dk – du kan læse meget mere om det på forbrug.dk.

Andre konkurrence sider lover, at du ikke modtager spam, opringninger mv.Du vil altid modtage et nyhedsbrev, blive ringet op eller noget andet. Der findes ingen konkurrencer, som ikke har en betingelse. Desværre ligger nogle konkurrencesider konkurrencer nonstop online, og lover at man ikke bliver ringet op. Det er ikke rigtigt. Tag en søgning Trustpilot og bedøm selv, om den konkurrenceside du ønsker, at bruge også holder hvad de lover. Hvis du bruger en anden konkurrence siden end os, så hold øje og pas på du ikke falder i en spam fælde.