Volkswagen julequiz

vind en bil
vind en bil

Fra den 1.-24. december vil du efterfølgende dagligt modtage en mail i konkurrenceperioden med et link til dagens spørgsmål. Der vil hver dag være to spørgsmål et alm. og et ekspertspørgsmål. For hvert rigtige svar, du afgiver i alm. kategorien, modtager du et lod i lodtrækningen om hovedpræmien. Volkswagen trækker dagligt en vinder blandt alle rigtige besvarelser i alm. kategorien. Desuden har du hver dag mulighed for at deltage i ”Ekspertkategorien”, hvor du for hvert rigtigt svar får et lod i lodtrækningen om ekspertpræmien.

Ansatte i Clever A/S, Volkswagen Semler Finans Danmark A/S, Skandinavisk Motor Co. A/S (samt selskaber i samme koncern) samt hos Volkswagen Forhandlere og Volkswagen Servicepartnere samt deres ægtefæller, samlevere, børn, forældre og søskende kan ikke vinde præmier i konkurrencen.

Hvor længe varer konkurrencen?

Konkurrencen begynder den 1. december 2020 og slutter den 24. december 2020.

Hvad kan du vinde?

Volkswagen udlodder én hovedpræmie til en værdi af ca. kr. 319.995 inklusive moms, én ekspertpræmie til en værdi af kr. 10.000 inklusive moms samt 24 dagspræmier til en værdi af kr. 699 – 1.000 inklusive moms pr. præmie.

Hovedpræmien er den helt nye Golf eHybrid (værdi ca. kr. 319.995,-). Billedet af Golf eHybrid på spillepladen er vist med ekstraudstyr, som ikke er en del af præmien.

Ekspertpræmien er eksklusivt gourmetophold for to i Danmark, inkl. overnatning. (værdi af kr. 10.000).
Dagspræmierne er en række udvalgte præmier, herunder alt fra elektronik og brugskunst til gavekort.

Hvordan findes vinderne?

Den 8. januar 2021 trækker Volkswagen lod om hovedpræmien og ekspertpræmien. Vinderne af dagspræmierne trækkes dagligt. Alle vindere får direkte besked på mail, og Volkswagen offentliggør ligeledes vinderne på volkswagen.dk/jul. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Informationer, betingelser og forbehold

Konkurrencen afholdes af Volkswagen Danmark (”Volkswagen”), Skandinavisk Motor Co. A/S, CVR nr. 70 51 51 13, Park Alle 355, 2605 Brøndby.

Du skal være min. 18 år for at deltage i konkurrencen.

Volkswagen erstatter ikke præmierne, hvis vinderen har afgivet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis disse er uklare.

Ved mistanke om snyd, kan vi se bort fra din deltagelse.

Volkswagen forbeholder sig retten til at udtrække en ny vinder, såfremt vi tre uger efter henvendelse til vinderen ikke har hørt fra vinderen. Den oprindelige vinder kan herefter ikke gøre krav gældende mod Volkswagen.

Volkswagen er ikke ansvarlig for tekniske fejl og driftsforstyrrelser i forbindelse med konkurrencen. Volkswagen Personbiler kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skatte- og/eller afgiftsmæssige konsekvenser for vinderne af konkurrencen.

Volkswagen Danmark forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende konkurrencevilkår.

Der kan ikke med henvisning til konkurrencens gennemførelse, eventuelt manglende gennemførelse eller andre forhold gøres erstatningskrav gældende mod Volkswagen Danmark, dvs. Skandinavisk Motor Co. A/S.

Volkswagen julequiz 2019 – Vind præmier for over 20.000 kr.
Så er det igen tid til julequiz for bilelskere og for alle andre med et quiz-gen! Glæd dig til at bruge din viden om Volkswagen, bl.a. på en tur gennem året der gik, eller prøv kræfter med vores ekspertkategori.

Sådan deltager du i Volkswagen julequiz

Du kan quizze med hver dag i december og der er lækre præmier på højkant. Både dagspræmier, ekstra store adventspræmier og hovedpræmien: En kør selv-ferie i den nye Tiguan! Kan du også klare ekspertkategorien, kan du vinde en tur til Volkswagen Driving Experience i Østrig!

Der er lækre præmier på højkant:
Både dagspræmier, ekstra store søndagspræmier og hovedpræmien: En kør selv-ferie i den nye Tiguan! Kan du også klare ekspertkategorien, kan du vinde en tur til Volkswagen Driving Experience i Østrig!

Hovedpræmien i Volkswagen julequiz

Vinderen kan tage med hele familien eller vennerne ud i det blå. Hovedpræmien i Volkswagen Julequiz 2016 er nemlig en kør selv-ferie i den nye Tiguan. Præmien har en samlet værdi på kr. 20.000,- og er inkl. et gavekort til en kør selv-ferie på kr. 10.000,-, råderet over den nye Tiguan i op til 14 dage til en værdi af kr. 5.000,- samt kr. 5.000,- til dækning af udgifter (herunder brændstofforbrug og eventuelle bro-, færge- og vejafgifter). Tiguan er skabt til at udforske verden, både på de åbne landeveje og off road. Med Tiguan får du bl.a. en kraftfuld kombination af godt design og en imponerende mængde standardudstyr. Præcis hvor meget, kan du selv gå på opdagelse i på vores hjemmeside.

Volkswagen udlodder udover hovedpræmie til en værdi af DKK 20.000,- inklusive moms, én ekspertpræmie til en værdi af DKK 15.000,- inklusive moms samt 24 dagspræmier til en værdi af DKK 699,- – 2.000,- inklusive moms pr. præmie.

Hovedpræmien er et gavekort til en kør selv-ferie hos HappyDays på kr. 10.000,- , en Tiguan i op til 14 dage (værdi kr. 5.000,-) og kr. 5.000 til dækning af øvrige udgifter, herunder transport til og fra det sted, hvor Tiguan udleveres og efterfølgende skal afleveres, udgifter til brændstof, vejafgift, supplerende mad og drikke og eventuel bro, færge, rejseforsikring samt skileje m.v.

Ekspertpræmien er to billetter til Driving Experience i Faistenau i Østrig, d. 18. februar 2017. Driving Experience omfatter en dags intens vintertræning i en Golf R, med engelsktalende instruktør, og er inkl. Mad og drikke i løbet af dagen, middag om aftenen samt overnatning og transport Østrig tur/retur for 2 personer. Vinderen skal selv afholde alle øvrige udgifter, herunder udgifter til transport mellem vinderens bopæl og Kastrup Lufthavn, eventuel rejseforsikring m.v.

Dagspræmierne er en række udvalgte præmier, herunder alt fra elektronik og brugskunst til gavekort.

Volkswagen julequiz

For at deltage i Volkswagen Julequiz skal du tilmelde dig konkurrencen ved at klikke her. Du modtager efterfølgende dagligt i konkurrenceperioden en e-mail med et link til dagens spørgsmål.

Hver dag fra d. 1.-24. december vil der være et spørgsmål; for hvert rigtigt svar vil man modtage et lod til lodtrækningen om hovedpræmien.

Der vil dagligt blive udtrukket en vinder blandt de rigtige besvarelser, der vil modtage dagspræmie. Det vil desuden være muligt hver dag også at deltage i ”Ekspertkategorien”, hvor man for hvert rigtigt svar deltager i lodtrækningen om ekspertpræmien.

Hvor længe varer julequizzen fra Volkswagen ?
Konkurrencen begynder den 1. december 2016 og slutter den 24. december 2016.

Exit mobile version