VitaePro julekalender – Vind en drømmerejse til 20.000 kr.

Grib chancen i VitaePros magiske julekalender og vind drømmerejse til VitaePro Camp 2024 på La Santa

Når decemberdage tænder sit stjernelys, åbner vi dørene til en julekalender, der ikke kun spreder festlig stemning, men også belønner din nysgerrighed og dit held med storslåede præmier. Bliv en del af denne vidunderlige juletradition og giv dig selv chancen for at vinde.

VitaePro julekalender – Vind en drømmerejse til 20.000 kr.

️ Den store hovedpræmie: En betagende rejse for to til VitaePro Camp 2024 på La Santa – en oplevelse, der vil skabe minder for livet (værdi 20.000 kr.).

Ugentlige adventspræmier: Hver søndag i advent kan du vinde fantastiske præmier som en smart Airfryer, en hjælpsom robotstøvsuger, og en luksuriøs espressomaskine – perfekt til de kolde vinterdage.

Daglige overraskelser: To pakker af VitaePro – det optimale supplement til at styrke muskler og led.

Men det stopper ikke her! Hver dag du deltager øger dine vinderchancer: Åben en låge dagligt og saml 24 lodder til den store lodtrækning. Jo mere dedikeret du er, desto større er din chance for at vinde vores fortryllende hovedpræmie.

Julekalender Eventyr: Vind En Rejse til VitaePro Camp 2024

Tilmeld dig nu og gør denne juletid til noget helt særligt. Lad os fejre højtiden med stil, sundhed og spektakulære præmier. Deltag i VitaePros julekalender – din daglige dosis af julemagi og spænding!

Hovedpræmie: Drømmerejsen til La Santa

Gå ikke glip af en eneste dag – hver låge åbner en ny mulighed for at vinde! Meld dig til i dag og vær klar til en december fuld af glæde og overraskelser.

vitaepro julekalender

Deltag i VitaePros store julekalender og vind daglige gavekort til REMA 1000 og hovedpræmien: En E-fly elcykel til værdi af 16.999 kr.

Hver dag deltager du i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. til REMA 1000, PLUS at du får et ekstra lod i lodtrækningen om hovedpræmien, så jo flere dage du quizzer med, jo større chance har du for at vinde elcyklen.

BONUSGAVE: Skynd dig at skrive dig op allerede nu og deltag i ekstralodtrækningen om 3 pakker VitaePro.

Om præmien
Hovedpræmien er en el-cykel i dame version af mærket E-fly Deluxe sort, størrelse 54” Vejl udsalgspris 16.999.-

Tillægspræmierne udgør en daglig udlodning af 1 stk Ream 1000 gavekort a 500 kr

Ved opskrivning til julekalenderen før 1. december udloddes 3 pakker VitaePro til en heldig vinder.

 

Konkurrencen løber i perioden fra den 10.11.2022 til den 24.12.2022.

Vinderne af præmierne trækkes løbende, og vil blive kontaktet direkte. Præmien er ikke officielt vundet før modtagelse af bekræftelse på e-mail eller SMS.

Exit mobile version