Vind skønne præmier hver dag – hele sommeren!

den store sommerquiz

Vær med i Klasselotteriet og Nabolotteriets gratis Sommerquiz 2017 med det samme – så modtager du nemlig straks din personlige deltagermail med direkte link til Sommerquizzens daglige spørgsmål og konkurrencen om præmier for over 50.000 kr.!

Hvad kan du vinde?

Hver uge i Sommerquizzen skifter vi tema – og ugens hovedpræmier skifter derefter! Der er bl.a. billetter til Grøn (Koncert), skønhedsbehandling, biografture og vinsmagning på højkant undervejs – og ikke mindst konkurrencens hovedpræmier: 3 x Gavekort til en lækker 3 dages kroferie og middag for 2 personer til en værdi af 1.799 kr. pr. stk.

Nå, ja – og svarer du rigtigt på dagens spørgsmål, deltager du også i lodtrækningen om at vinde iskolde fristelser til fryseren, når vi dagligt trækker lod om 5 læskende Sommerpakker fra Hjem-Is til en værdi af 160 kr. pr. stk. Og der er faktisk 280 x Sommerpakker på spil i konkurrenceperioden, som løber frem til 20. august 2017.

Deltag gratis her

Klasselotteriet – En dansk klassiker fra 1753
Millioner af danskere har spillet med i Klasselotteriet lige siden 1753 – hele Danmarks millionlotteri.
Og med god grund – hver måned fra d. 15.-19. trækkes der over 40.000 glade vindere, som deler den månedlige pulje på 46 millioner kroner, og du bestemmer selv dine vinderchancer.

Nabolotteriet – En ny millionær hver søndag
I Nabolotteriet – et helt nyt spil fra Det Danske Klasselotteri – spiller du på din adresse, som du kan tilmelde med helt op til 5 lodder pr. person over 18 år, som bor i husstanden.
Hver uge trækkes der lod om 1 Million kroner og masser af sidegevinster til de spillere, der bor tættest på millionvinderen.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2017 Konkurrencer.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?