Vind Pom Pom hjemmesko

vind pom pom hjemmesko
vind pom pom hjemmesko

Vind pom pom hjemmesko
Vind Pom Pom hjemmesko i denne konkurrence, hvor det tilmed er valgfrit hvilken model du ønsker at vinde. Du må vælge i mellem alle pom pom hjemmesko på hjemmesiden funkylittlemonkey.dk. Vind valgfri pom pom hjemmesko til dit barn, barnebarn, fætter, kusine eller en du syntes skal have de bedste hjemmesko.

Vind Pom Pom hjemmesko og vælg selv modellen

Pom pom er dansk designet skotøjsmærke, hvor kvalitet og pasform er prioriteret højt. Hjemmeskoene er produceret med brug for øjet og kan holde til hverdages oplevelser i børnehøjde. Der findes utrolig mange flotte designs. Nogle af de nyeste hjemmesko er de sorte krokodille hjemmesko fra pom pom eller den super søde pom pom laksko i rose. Du kan se alle de modeller du kan vælge imellem hos funkylittelmonkey.dk.

Funkylittlemonkey.dk er en af de ældste webshops i Danmark med børnetøj og udstyr til babyer. Siden 2006 har de solgt luksus til de mindste, og er i dag stadig kendt for deres luksus mærker til børn. Du kan bl.a. købe Ver de terre flyverdragt, Wheat termodragt, det populærere Loullou Aktivitetsstativ til børn og en masse andre gode til til børn og babyer.

For at deltage i funkylittlemonkey.dk’s konkurrence, skal du tilmelde dig deres nyhedsbrev med gode tilbud og nyheder til børn. Du kan spare helt op til 50% på luksus til de mindste.

Hvor længe varer Pom Pom konkurrencen
Vinderen i Vind pom pom hjemmesko konkurrencen trækkes den 13/1-2017 og får direkte besked.

Exit mobile version