Vind et weekendophold med Happydays

vind et weekendophold
vind et weekendophold

Vind en et weekendophold for to personer
I denne konkurrence fra Happydays, kan man vinde et weekendophold for to, på strandhotel ved Limfjorden hvor man kan stå op med udsigt til vandet og masser af sjove aktiviteter hele dagen. Vinderen skal bo på Hotel Pinenhus som ligger på en af Danmarks mest idylliske pletter – lige ned til egen strand og badebro på halvøen Salling, hvor der er dømt dasedage, børnelatter og badeture i det lune vand hele sommeren.

Vind et weekendophold

Hvis du vinder skal du bo på Hotel Pinenhus, som har en malerisk beliggenhed ved ​​Limfjorden helt ned til stranden. Du får selvfølgelig gratis WiFi, gratis parkering og værelser med satellit-tv. Limfjorden Strand ligger lige foran hotellet, med fantastisk mulighed for at nyde vandet ved  at tage få skridt.

Præmieopholdet inkluderer:
• 2 overnatninger
• 2 x morgenbuffet
• 1 x flaske mousserende vin
• 1 x 2-retters middag på ankomstdagen
• Køkkenchefens 4-retters menu på andendagen
• Fri Wi-Fi

Det med småt

Hotelopholdet arrangeres af Happydays og gælder for 2 voksne med valgfri ankomst frem til 28.6.2018. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller til et alternativt hotelophold.

Tidligere weekendophold konkurrencer  fra Happydays

Sidste gevinst var et weekendophold til Ronnums Herrgård. Ronnums Herrgård er en historisk perle, som stammer helt tilbage fra det 14. århundrede. Herregården er beliggende mellem Vänersborg og Trollhättan, ved sydspidsen af ​​søen Vänern. Her har du mulighed for at bo i samme rum som berømtheder og filmstjerner som Nicole Kidman, Laureen Bacall og Stellan Skarsgård, som sov der i forbindelse med deres deltagelse i forskellige filmoptagelser i området. Som nabo til Vänerns sø og de hyggelige badebyer er gevinsten på et weekendophold til Ronnums Herrgård en dejlig afslappende oplevelse. Du vinder et weekendophold midt i deres hyggelige juletid, hvor du skal spise aftensmiddag ved det store julebord.

Hvordan vinder du konkurrencen
Deltagerne tilmeldes Happydays gratis rejseklub – hvor de modtager nyhedsbreve med spændende rejsenyt, ferieforslag til medlemspris – og gode konkurrencer.

Exit mobile version