Vind et ophold i Rom

Vind et ophold i Rom
Vind et ophold i Rom

Vind et ophold i Rom i 4 dage med Dealhunter
Så er det muligt, at vinde et romantisk ophold i Rom. Deltag i konkurrencen om et 4-dages luksusophold i den populære storby Rom med én du holder af. I får 3 nætter på det 4-stjernede ESH Executive Style Hotel inkl. morgenbuffet hver morgen.

Hver morgen starter i dagen med en overdådig morgenbuffet. Og derefter kan i bruge dagene som i vil på at opleve Rom’s mange seværdigheder.

Om ESH hotel
ESH Hotel er indrettet i et tidligere kloster, der ligger inden for mure fra det 17. århundrede, og 3 km fra Vatikanet. Her tilbydes stilfuld indretning med varme toner og marmor, samt minimalistisk indrettede værelser i italiensk stil. De moderne værelser på ESH omfatter fladskærms-tv med satellitkanaler samt aircondition og minibar. Der er også badeværelse med tilhørende toiletartikler og hårtørrer.

Om Byen Rom
Rom er overvældende smuk. Det gælder både, når du besøger de mange piazza’er eller lægger vejen forbi nogle af byens mere obskure hjørner. Rom er én stor skattekiste af kæmpe modsætninger: Antik og moderne. Afslappet og passioneret. Verdslig og religiøs. Roms skønhed ligger i den paradoksale blanding af ekstremer, som flyder sammen og skaber det uimodståeligt fascinerende. Romerne er kendt for at være passionerede, gavmilde og uorganiserede livsnydere med en ekstremt bøjelig og afslappet attitude over for konceptet om tid. Vær parat til at vente, slappe af og bare glide med strømmen.

Vind et ophold i Rom

Som deltager i konkurrencen er du med i lodtrækningen om et 4-dages ophold i Rom. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller lignende. Konkurrencen er åben for alle personer bosiddende i Danmark, som er fyldt 18 år ved konkurrencens start. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Hvordan får du din præmie:
Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle deltagere i konkurrencen. Vinderen får direkte besked pr. SMS, efter lodtrækningen er udført.

Hvor længe varer “Vind et ophold i Rom” konkurrencen
Konkurrenceperioden for Dealhunter konkurrencen løber til og d. 1. november 2016.

Exit mobile version