Vind et hotelophold

vind et hotelophold
vind et hotelophold

Vind et hotelophold i Kristeligt Dagblad konkurrencen.
Lige nu kan du prøve Kristeligt Dagblad gratis og helt uforpligtende i ikke mindre end 4 uger. Du får papiravisen fredag og lørdag, adgang til e-avis hele ugen, adgang til alle artikler på k.dk hele ugen. Samtidig deltager de i den store konkurrence om et lækkert hotelophold for 2 til en værdi af 799,-!

Om Tilbuddet

Lær avisen at kende uden binding, regning eller besvær. Med et helt gratis prøveabonnement får du papiravisen leveret hver fredag og lørdag i din postkasse til daglig fordybelse. Og du får fuld adgang til e-avisen og kan læse samtlige artikler på k.dk.

Efter 4 uger stopper abonnementet automatisk, så du skal hverken afbestille eller pludselig betale for et abonnement.

Kristeligt Dagblad bruger normalt to hverdage på at ekspedere din ordre. Herefter vil levering af printavis starte den først kommende fredag og lørdag og automatisk stoppe 4 uger senere.

Vind et hotelophold konkurrence

Konkurrencen udbydes af Kristeligt Dagblad. Vinderen kontaktes direkte via e-mail efter konkurrencens ophør. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at de indtastede personoplysninger registreres og opbevares af Kristeligt Dagblad. Alle personoplysninger håndteres fortroligt og i overensstemmelse med Persondataloven og videregives ikke til tredjepart.

Hvor længe varer konkurrencen fra Kristeligt Dagblad ?
Konkurrenceperioden for at deltage i konkurrencen fra Kristeligt Dagblad er til og med 13. marts 2017

Exit mobile version