Vind en Varmepumpe

vind en varmepumpe
vind en varmepumpe

Vind en varmepumpe
Lige nu kan deltage i konkurrencen om en varmepumpe til 18.000kr! Med en varmepumpe får du et skønt indeklima og spare en masse penge på varmeregningen. Men varmepumpen følger der en app med så den kan styres mens du er ude. Så når man har været på ferie, på vej i sommerhus eller vejret skiftede i løbet af dagen, er det nu muligt at sørge for at det er rart at komme hjem.

Sådan vinder du:
Det eneste du skal gøre er at svare på spørgsmålet: Kan du opnå et stort håndværkerfradrag, hvis du får monteret en luft-til-luft varmepumpe?

Vind en varmepumpe

Konkurrencen udbydes af Jydsk Tagteknik A/S. Præmien er en effektiv varmepumpe, inklusiv montering til en samlet værdi af 18.000 kr. Præmien kan ikke byttes eller veksles til kontanter. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at Jydsk Tagteknik A/S må kontakte dig telefonisk angående tilbud på varmepumper, samt at modtage mails med tips og nyheder fra jydsktagteknik og Villatips.

En luft-luft varmepumpe er en rigtig god forretning, der kan nedsætte dine varmeudgifter betragteligt og er et effektivt og økonomisk supplement til din nuværende opvarmningsløsning i villa eller sommerhus. En varmepumpe er hurtigt og nem at installeret uden indgreb i dit nuværende varmeanlæg, og kan i den rette kvalitet og indstilling ofte dække 50-100% af dit opvarmningsbehov. Desuden er varmepumpen et miljørigtigt alternativ, og tilbyder stor fleksibilitet ved opvarmning af din bolig.

Hvor længe varer “Vind en varmepumpe” konkurrence fra jydsk tagteknik
Konkurrencen slutter 16/12/2016 og vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort på jydsktagtekniks hjemmeside.

Exit mobile version