Vind en robotplæneklipper

vind en robotplaeneklipper
vind en robotplaeneklipper

Vind en robotplæneklipper

Vind en robotplæneklipper med Modstrøm i deres nye konkurrencen. Synes du at du betaler for meget til strøm? Så har vi løsningen til dig her. Se hvordan du kan spare penge på strøm. Samtidig deltager du også i konkurrencen om en super lækker Gardena Sileno + 1600 robotplæneklipper til et værdi af 17.995 kr.

Sådan vinder du:
For at deltage i konkurrencen skal du acceptere af Modstrøm, må kontakte dig om hvordan, du kan spare penge på strøm. De ringer eller sender dig en e-mail om de muligheder du har for at betale mindre i strøm og derved spare penge på elregningen. De kan også være behjælplige med andre spørgsmål, du har om strøm og elforbrug, samt hvordan du nedbringer dit elforbrug.

Vind en robotplæneklipper med Modstrøm

Modstrøm arbejder dag ud og dag ind for, at spare på din strøm, fordi den billigste og eneste sande grønne kilowatt-time er den, du ikke bruger.
Modstrøm Danmark A/S er Danmarks første uafhængige og klimavenlige elselskab. De tager udgangspunkt i en vision om, at bæredygtighed skal kunne betale sig, og at være kunde hos Modstrøm byder på muligheder for at gøre en forskel. Det hele starter med at forholde sig til sit energiforbrug.
Derfor har de udviklet en række unikke produkter og services for at hjælpe dig til at blive en bevidst og aktiv forbruger, der sparer på strømmen og energiforbedrer din bolig.
Som det eneste energiselskab i Danmark tilbyder de alle privatkunder en regulær SparegarantiTM. Fordi Modstrøms kunder går mod strømmen og sparer på energien. Det kalder de grøn fornuft og sund økonomi.

Hvordan får du din præmie:
Du skal være minimum 18 år og bosiddende i Danmark for at kunne deltage i konkurrencen. Du kan kun deltage én gang i hver konkurrence. Vinderen udtrækkes tilfældigt blandt deltagerne senest en uge efter konkurrencens udløb og kontaktes direkte pr. e-mail. Deltagelse i konkurrencen er gratis.

Hvor længe varer Modstrøm konkurrencen om en robotplæneklipper
Vinderen trækkes inden den d. 1 Marts 2017 og får direkte telefonisk besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Exit mobile version