Vind en rejse til Tenerife

vind en rejse til tenerife
vind en rejse til tenerife

Det er aldrig vinter på Tenerife
Vind en rejse til Tenerife. Du har nu en eksklusiv mulighed for vinde en tur til Tenerife for 2 personer. Tenerife er en vulkanø i Atlanterhavet og der er derfor aldrig koldt. Den årlige gennemsnitstemperatur er på hele 23 grader. Deltag i konkurrencen fra Tenerifes svar på VisitDanmark og vind en rejse til Tenerife.

Vind en rejse til skatteøen

Tenerife er en vulkanø i Atlanterhavet, hvor man kunne kalde vinteren for forår takket være den dejlige årlige gennemsnitstemperatur på 23 grader. Et sted hvor folk er virkelig venlige og et lille paradis med så mange forskellige slags omgivelser, at du måske tror, at du på samme tid er flere forskellige steder på planeten… og måske endda på månen, for i Teide Natio-nalparken (et enormt vulkansk område, der rent bogstaveligt ser ud som en filmkulisse) får du følelsen af at have rejst til en anden verden.

Tenerife er en feriedestination med hundredvis af ting at foretage sig, som forfører og tiltrækker besøgende fra hele Europa, der søger strande, hvor de kan slappe af, nyde solen og dyrke forskellige aktiviteter i vandet; eller hvor de kan nyde en natur, som byder på både ørkenagtige landskaber og bjerge i magisk gennemtrængende dybgrønne farver. Og alt indenfor få minutters afstand. En ø med så mange muligheder for at nyde det, at dem, der kender os, vender tilbage hvert år for at genopleve fantastiske oplevelser, der gør dem lykkelige. Her finder du moderne overnatningsmuligheder, uendelige aktiviteter og muligheder for at vælge, en fascinerende gastronomi, traditioner, kultur, sikkerhed og nærhed. Hvad mere har du brug for? Du skal bare være forberedt til det bedste.

Vind en rejse til Tenerife – sponsoreres af SAS
Præmien er en flyrejse for to personer til Tenerife med afrejse fra København på SAS Go. Præmien har en værdi på op til 10.000 DKK og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser. Præmien skal bookes inden den 21 december 2017 med en rejseperiode mellem den 01. december 2017 og 18. marts 2018. Bemærk at enkelte perioder i rejseperioden kan være undtaget som følge af SAS’ rejseplan.

Tenerife konkurrencen

Vinderen vil blive valgt tilfældigt blandt alle deltagere, der har registreret sig før 30. november 2017. Vinderen bliver kontaktet direkte af Turismo de Tenerife. Vi vil ligeledes – og efter vinderens samtykke – offentliggøre vinderen på Tenerife Tourism Corporation Facebook side.

Exit mobile version