Vind en rejse til New York med hotels.com

vind en rejse til new york
vind en rejse til new york

Vind en rejse til New York med hotels.com

Har du altid ønsket dig at rejse til New York med en ven? Nu har du chancen: vind en tur til New York med Hotels .com! Deltag i lodtrækningen om en ferie for to i New York City inklusiv flybilletter og fire overnatninger på det 4* hotel PUBLIC by Ian Schanger!

Konkurrencen: Vind en rejse til New York med hotels gør det muligt for dig en en anden at komme til USA med alt betalt.  Alt du skal gøre er, at tilmelde dig nyhedsbrevet og vinde! Som en tak får du 10% rabat på din næste mobilbooking.

Hotellet har 4-stjernede og tilbyder 2 restauranter. Det ligger godt på Manhattan og lige i nærheden af New York University. Der er gratis wifi på hotellet, så du kan skrive hjem om din tur til The Big Apple.

New York rejsekonkurrence

Præmielodtrækningen begynder kl. 01.01 dansk tid den 3. juli 2017, og alle tilmeldinger skal være modtaget inden kl. 00.59 dansk tid den 15. august 2017.Det er gratis at deltage i Præmielodtrækningen, og intet køb kræves for at deltage. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Hotels almindelige forretningsbetingelser er gældende.

Exit mobile version