Vind en iPhoneX

vind en iphonex
vind en iphonex

Vind en iPhoneX
Lige nu kan du deltage i konkurrencen om den nye iPhone X, hvis du deltager i denne lodtrækning. iPhone X – eller iPhone 10 – er en vigtig enhed for Apple. Ikke alene faldt udgivelses datoen sammen med 10 års jubilæum for, uden tvivl, det vigtigste tekniske produkt fra det seneste årti. Det er også den første iPhone inden for de sidste fire år, som gennemgår et større redesign – men det har sin pris, faktisk en meget heftig pris. Derfor er du heldig og har muligheden for at vinde den lige her.

Sådan vinder du en iPhoneX

Deltag i konkurrencen om en helt ny iPhone X 🤩🤩 (Værdi 8.899,-) Bliv medlem af fællesskabet HAAYS, det er fuldstændig gratis og samtidigt deltager du i konkurrencen om en helt ny iPhone X 64GB.

Som medlem hos HAAYS får du:

  • Muligheden for at vinde en Iphone X.
  • Et gratis medlemskab hos HAAYS.
  • Din helt egen markedsrådgiver.
  • Adgang til unikke ordninger.
  • Du sparer penge.

HAAYS – Hvem er det?
Hos HAAYS har de fødderne dybt plantet i fed nordjysk muld, hovederne helt oppe i skyerne mens vores hjerter er hos de mennesker, som de arbejder for og med. – og som de elsker at hjælpe og rådgive.

Hos HAAYS har de altid gang i noget, der handler om at udvikle, opfinde, kreativitet og aktivitet. Og netop grundet denne hjælpsomhed, har de startet HAAYS, hvis hovedformål er at hjælpe dig med at finde de løsninger der passer bedst til dine behov. Vi sparer dig en masse tid, ved at tildele dig en rådgiver der har øje for netop det du søger, og som har et bredt kendskab til markedet.

Vind en iPhoneX

Vind en iPhone X her eller i en af de mange andre konkurrencer med en iPhone som gevinst Denne konkurence slutter den 01.12.2018 efter den dato, kan du ikke længere deltage i lodtrækningen om denne smartphone fra Apple. Du skal være over 18år for at deltage.

Exit mobile version