Vind en iPhone 11

vind en iphone 11

vind en iphone 11

vind en iphone 11

Vind en iPhone 11

Lige nu har du muligheden for at teste børn og unges mobilvaner ved at svare på 5 simple spørgsmål. Vi giver dig tilmed chancen for at vinde en spritny iPhone 11 til værdi af 6.299 DKK

Om Velkommen:
Velkommen er et dansk selskab, som udbyder en bred vifte af produkter, ydelser og services til den private husstand. Det typiske mønster er i dag, at man tegner sine forsikringer, telefoni, strøm, øvrig energi, alarmer m.m. hos mange forskellige udbydere uden ét samlet overblik for sin husstand.

Konceptet »Mit Hjem« skal skabe dette overblik for det enkelte hjem, ved at samle alt det du har brug for derhjemme. På én regning, én hjemmeside og hele overblikket på én gang.

Fordelene bliver, udover at have et samlet overblik og kun ét selskab at handle med, også at opnå rabatter og fordele i den større samhandel dig som kunde og Velkommen imellem.

Vi begynder med det, der får de fleste menneskers liv til at hænge sammen, nemlig dit telefon- og bred­bånds­abonne­ment i hjemmet. Senere kommer der mere til, også alt det nye og spændende som hele tiden dukker op derude, og som på sigt vil blive en del af vores hjem. Uanset hvad, er du altid velkommen.

Konkurrencebetingelser:
Vinderen vil blive direkte kontaktet indenfor 8 dage efter endt lodtrækning på mail. Vinderen har derefter 7 dage til at bekræfte. Hvis vinderen ikke svarer inden for en uge, forbeholdes retten til at finde en ny vinder. Der trækkes én vinder senest den 1. Juni 2020, der bliver udtrukket tilfældigt af systemet. Test din viden om børn og unges mobilforbrug og vind en iPhone 11

Exit mobile version