Vind en festmeny til 15.000 kr. med Meny

vind en festmeny
vind en festmeny

Vind en festmeny
Deltag i Meny konkurrencen og vind en festmeny til hele 15.000 kr.  Det eneste du skal gøre er at vælge den festoppyntning, der bedst passer til dine festdrømme og kort beskrive, hvorfor du skal vinde. MENY trækker, hver uge, lod blandt de 10 bedste begrundelser. Vælg om du er Ballerina eller ballademager? Klik på din drømmefest og vind den. Linket til konkurrencen er i bunden.

Meny har føsdelsdag og holder derfor en masse af fødselsdagskonkurrencer. Denne Vind en festmeny konkurrence er helt vild. For ikke nok med at du få chancen for at udleve den bedste fest, men et gavekort til MENY på 15.000 kr. Så får 4 andre også chancen – Meny har nemlig valgt at trække en vinder hver uge frem til den 10. juni.

Sådan vinder du:
Det eneste du skal gøre er at vælge den festoppyntning, der bedst passer til dine festdrømme og kort beskrive, hvorfor du skal vinde.

Vind en festmeny konkurrence fra Meny

Meny giver dig muligheden for at holde den ultimative madfest for venner og familie.  Hvis du vinder får du hjælp af Menys madarbejdere som står klar til at guide og vejlede dig, så du kan lave den perfekte festmiddag for dit selskab.

Hvordan får du din præmie:

MENY Danmark udvælger hver uge vinderen med den bedste begrundelse blandt de mange tilmeldte. Vinderen kontaktes direkte og alle vindere annonceres desuden på facebook samt meny.dk/konkurrencer. Svarer vinderen ikke indenfor 10 hverdage, udpeges der automatisk en ny vinder.

Du skal have en facebook-konto for at kunne deltage.

Hvor længe varer Vind en festmeny konkurrencen
Konkurrenceperioden for Vind en festmeny fra meny løber fra 14. maj – 10. juni 2016

Exit mobile version