Vind en drømmerejse

vind en droemmerejse
vind en droemmerejse

Vind en drømmerejse med Gyldendals Bogklubber
Vind 25.000 kr. til en drømmeferie, du bestemmer selv hvor din rejse skal gå hen og hvem du vil have med. Denne konkurrence er fra Gyldendals Bogklubber og har et tilbud om at du vælge 2 bøger, men prisen er 0 kr. pr. stk. Du skal dog betale porto på 39 kr. for at deltage.

Om Gyldendals Bogklubber

Gyldendals Bogklub er Danmarks største bogklub, og tilbyder alle tidens største og bedste romaner, krimier, biografier, erindringer, kogebøger, havebøger, opslagsværker og meget mere. Alt sammen til billige bogklubpriser og med masser af gode tilbud og medlemsfordele.

I Gyldendals Bogklub er der altid noget for enhver smag, tid og stemning. Det eneste, du skal gøre, er at vælge. Danmarks største bogklub byder dig velkommen til en verden fyldt med bøger og gode læseoplevelser. Du får tidens største og bedste bøger til billige bogklubpriser og med masser af ekstra gode tilbud og medlemsfordele. Lige nu får du 2 bøger til kun 0 kr. (+ 39 kr. i porto og eksp.). Du deltager samtidig i konkurrencen om en drømmerejse til en værdi af 25.000 kr.

Vind en drømmerejse til 25.000 kr.

Deltag i lodtrækningen om 25.000 kr. til en drømmeferie. Vinderen af rejsegavekortet, får direkte besked. Der bliver trukket 1 vinder. Ved tilmelding til konkurrencen, takker deltageren ja tak, til at blive medlem i dag og få 2 bøger til kun 0 kr. (+ 39 kr. i porto og eksp.). Du deltager samtidig i konkurrencen om en drømmerejse til en værdi af 25.000 kr.

Hvor længe varer konkurrencen fra Gyldendals ?
Konkurrenceperioden for at deltage i konkurrencen fra Gyldendals er til og med 31.januar 2018.

Exit mobile version