Vind en bil med Lidl

vind en bil med lidl
vind en bil med lidl

Vind en bil med Lidl – Fødselsdagskonkurrence

Vind en bil med Lidl i deres store fødselsdagskonkurrence. Det eneste, du skal er at modtage Lidl’s tilbudsavis direkte i din postkasse. Du vil også modtage deres nyhedsbrev via mail – husk at bekræfte tilmeldingen til nyhedsbrevet for at deltage i konkurrencen. Så kan du blive den heldige vinder af en bil eller en af de mange gavekort som også er på højkant.

Sådan vinder du:

For at deltage i konkurrencen “Vind en bil med Lidl” skal du tilmelde dig Lidl’s fysiske tilbudsavis og Lidl’s nyhedsbrev i perioden søndag d. 25. september t.o.m. lørdag d. 15. oktober 2016. Efter din tilmelding sender vi dig en tak-for-henvendelsen-mail for tilbudsavisen og en bekræftelsesmail for nyhedsbrevet. Sidstnævnte skal bekræftes for at deltage i konkurrencen.

Vind en bil med Lidl

Blandt alle tilmeldte, der bekræfter deres tilmelding til Lidl’s nyhedsbrev, trækker Lidl lod om en hovedpræmie, som er 1 stk. ŠKODA Citigo Active Cool i hvid inkl. tryghedspakke, levering og måtter til en samlet værdi af 98.754 kr. Derudover, trækker Lidl lod om 100 Lidl-gavekort på hver 500 kr.

Hvordan får du din præmie:

Vindere offentliggøres løbende med fornavn, forbogstav i efternavn og by på lidl’s hjemmeside, dog senest i uge 45.

Konkurrencen er åben for alle personer over 18 år, der er bosat i Danmark. Lidl forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vinderne. Ansatte i Lidl og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. Det samme gælder ansatte i Skandinavisk Motor Co. A/S og deres husstande. Ansatte hos autoriserede ŠKODA-forhandlere, ŠKODA-servicepartnere og deres husstande må heller ikke deltage i konkurrencen. Der kan kun deltages én gang pr. husstand i konkurrencen.

Lidl og ŠKODA afholder de præmieafgifter, som konkurrencen udløser, mens eventuelle øvrige skatte- og afgiftsmæssige forhold er en sag mellem vinderen og SKAT og dermed Lidl og ŠKODA uvedkommende. Lidl og ŠKODA kan ikke holdes ansvarlige for skatter, afgifter eller omkostninger, herunder ”grøn ejerafgift” i relation til hovedpræmien og omkostninger forbundet med brugen af denne.

Hvor længe varer Lidl konkurrencen om en bil
Konkurrencen kører i perioden søndag d. 25. september til lørdag d. 15. oktober 2016 (begge dage inkl.)

Exit mobile version