Vind.dk julekalender 2019

Vind præmier for over 150.000 kr.

vind.dk 2019 julekalender
vind.dk 2019 julekalender

Vind.dk julekalender 2020 med præmier for over 150.000 kr.
Nu kan man tilmelde sig vind.dk’s traditionsrige julekalender hvor man igen i år kan vinde masser af præmier. Du kan vinde ind præmier for over 150.000 kr. så der bliver masser af daglige vindere og gratis juleskrab hver dag til alle og alt er gratis.

Vind.dk julekalender 2020

Traditionen tro, vil der igen i år komme en julekalender på vind.dk. Nisserne arbejder på højtryk på, at finde dejlige gevinster præmier til dette års julekalender 2020. De vil igen i år også åbne den populære juleskrab hvor du kan vinde slik, chokolade, kontanter og mange andre gode ting som er dejlige i julen.

Julekalenderen på vind.dk har eksisteret i mange år, og de har lavet et lille arkiv over alle de tidligere julekalendere samt de mange heldig vindere. Du finder de tidligere julekalendere når du har tilmeldt dig julekalenderen.

Julekalender har nyt billede hvert år

Vi har samlet en liste med de forskellige tegninger af julekalenderne gennem tiden.

2018 –

2017 –

2016 – et hyggeligt vinterlandskab, med søde nisser, som lavede mange sjove ting.

2015 – inspireret af folketingsvalget og jul på slottet. Nisserne har det sjovt på slotssøen hvor de stemmer på enten blå eller rød isblok.

2014 – inspireret af mange ting som skete i 2014. Nisserne hygger sig i hvert fald med deres egne vinterlege, hvor der f.eks. blev afholdt en spændende finale mellem de tyske og brasilianske nisser i snebold VM.

2013 – inspireret af de mange ting der skal købes til jule. Pyha, hvor er det en lang indkøbsseddel som julemanden har med.

2012 – inspireret af de olympiske lege, og nisserne ville naturligvis også holde deres eget OL. Så de dystede i alle de klassiske nissesports discipliner.

2011 – Dette år havde julemanden travlt på hans værksted. Der skulle produceres julegaver til alle artige børn i verden. Heldigvis fik han hjælp af nisserne fra vind.dk som mere end glædeligt gav en hånd med. Mon ikke de også er klar til at hjælpe han igen i år.

2010 – inspireret af de mange forskellige programmer du ser i TV. Nisserne på vind.dk ser også TV, men de programmer de ser er en smugle anderledes.

2009 – var det år julemanden opgav at lave julegaverne selv. Med en liste i hånd gik han på indkøb i nissernes indkøbsmagasin GIGA Market, hvor nisserne havde alt hvad en lille artig dreng eller pige kunne ønske sig.

2008 – var også inspireret af de olympiske lege, og nisserne ville naturligvis også holde deres eget OL. Så de dystede i alle de klassiske nissesports discipliner.
2008 var også året hvor nisserne introducerede det populære skrabespil.

2007 – dette år var nisserne åbenbart mere optaget af at have det sjovt og lave en masse spillopper. (det er de nu altid)

2006 -Nisserne er på besøg hos julemanden, som har brug for hjælp til at lave gaver til alle verdens børn.

Exit mobile version