Vind dagligvarer og mad

vind dagligvarer og mad

Konkurrencen er ikke sponsoreret af REMA 1000

🛒 Gør Din Madoplevelse Fantastisk! 🍽️  Vi inviterer dig til at deltage i denne spændende konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde dagligvarer og mad, der vil gøre din madoplevelse uforglemmelig!

Velkommen til vores spændende konkurrence, hvor du har chancen for at blive den heldige vinder af dagligvarer og mad, der vil gøre din madoplevelse uforglemmelig!

🥇 Fantastisk Præmie: I denne konkurrence er der kun plads til én vinder, men præmien vil være helt unik. Den heldige vinder vil modtage et gavekort  til en værdi af 4000. Forkæl dig selv med friske frugter, saftige kød- og fiskeprodukter, delikatesser og alt, hvad du har brug for til at lave lækre måltider i din dagligdag!

🍽️ Sådan deltager du: For at deltage i konkurrencen og få chancen for at blive den eneste vinder, skal du følge disse trin:

  1. Klik på “Deltag her
  2. Udfyld dine oplysninger for at bekræfte din deltagelse.

🗓 Konkurrenceperiode: Konkurrencen løber til og med den 4. oktober 2023. Efter konkurrencen er afsluttet, vil de trække en vinder tilfældigt blandt alle deltagere, og vinderen vil blive kontaktet direkte.

💡 Tip: Skynd dig at deltage i konkurrencen og få chancen for at vinde denne fantastiske præmie! Da der kun er én vinder, øger hver deltagelse dine vinderchancer!

Grib denne enestående mulighed for at vinde dagligvarer og madprodukter, der vil forbedre din madoplevelse. Tilmeld dig vores konkurrence og bliv den heldige vinder! 🍕🍔🍱

Denne konkurrence er ikke sponsoreret af REMA 1000

 

Exit mobile version