Vind i Velkommens nye konkurrence

velkommen konkurrence
velkommen konkurrence

Vind et ophold for 2 personer på Bornholm – Oplev øens skønhed!

Drømmer du om at besøge Bornholm og opleve øens unikke charme? Nu har du chancen for at vinde et uforglemmeligt ophold på et strandhotel på Bornholm for dig og en ledsager. Uanset om I ønsker at slappe af på stranden, udforske den betagende natur eller nyde lækre lokale retter, vil dette ophold være en drømmeoplevelse, der kan skabe varige minder.

Vind og oplev smukke Bornholm

Bornholm er kendt for sin enestående skønhed og mangfoldighed. Med dette ophold har I muligheden for at udforske øens unikke seværdigheder og naturlandskaber. Besøg de smukke sandstrande, gå på opdagelse i de maleriske fiskerlejer eller tag på en cykeltur langs Bornholms velkendte cykelruter. Mulighederne er mange, og det er op til jer at skabe jeres eget eventyr på Bornholm.

Vind et uforglemmeligt ophold på et strandhotel

Dette konkurrencepræmie tilbyder dig og en ledsager et ophold på et bornholmsk strandhotel med en værdi af 5.000 kr. Nyd komforten og afslappetheden på dette charmerende hotel, der ligger ved kysten. Vågn op til den beroligende lyd af bølgerne og oplev Bornholms skønhed lige uden for døren. Lad jer forkæle med god mad, afslapning og den fantastiske atmosfære, som Bornholm har at byde på.

Vi ønsker dig intet andet end held og lykke i denne spændende konkurrence. Tag chancen for at vinde et ophold på et bornholmsk strandhotel til en værdi af 5.000 kr. og oplev alt, hvad Bornholm har at byde på. Så deltag i konkurrencen i dag og giv dig selv og en ledsager en unik mulighed for at opleve skønheden og magien på Bornholm.

Deltag i konkurrencen om en rejse til Mallorca for 2 personer!

Drømmer du om at opleve den skønne sol, det krystalklare vand og den betagende natur på Mallorca? Nu har du chancen for at vinde en uforglemmelig rejse til denne smukke middelhavsø sammen med en heldig ledsager. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed!

Oplev paradiset på Mallorca

Tag med os på en rejse til Mallorca og oplev alt, hvad øen har at byde på. Udforsk de bjergrige landskaber, de idylliske strande, de historiske byer og den livlige kultur. Det bliver en rejse fyldt med uforglemmelige øjeblikke og skønne minder.

Ny konkurrence fra Velkommen
Velkommens forårsskrab er en populær konkurrence, hvor du kan vinde en Chef XL KVL4100S Kenwood røremaskine til en vejledende pris på 3199 kr. Alt hvad du skal gøre for at deltage er at skrabe tre ens symboler på skrabeloddet.

Hvad kan jeg vinde ?

Præmien er en kvalitetsrøremaskiner fra Kenwood. Kenwood er en anerkendt producent af kvalitetsrøremaskiner og andre køkkenmaskiner, der gør madlavningen nemmere og mere sjov. Chef XL KVL4100S er en topmoderne røremaskine, der er perfekt til at lave alt fra brøddej og kager til saucer og is.

Hvis du er heldig nok til at skrabe tre ens symboler på Velkommens forårsskrab, kan du vinde denne fantastiske røremaskine til at gøre din madlavning endnu bedre. Kenwood røremaskiner er kendt for deres høje kvalitet, holdbarhed og alsidighed, så du kan være sikker på at få en maskine, der vil holde i mange år fremover.

Så hvis du er interesseret i at vinde en topmoderne Kenwood røremaskine og gøre din madlavning endnu bedre, så skal du ikke tøve med at deltage i Velkommens forårsskrab. Skrab 3 ens symboler og deltag i konkurrencen om denne fantastiske præmie. Held og lykke!

Skrab og vind i Velkommens vinterskrab

Kunne du også bruge lidt ekstra godter til vintertiden? Så er Velkommens vinterskrab lige noget for dig!
Du kan nemlig vinde en skattekiste med hele 4 kg lækker chokolade. Det eneste du skal gøre er at skrabe 3 ens og så får du et lod i konkurrencen. Der trækkes hele 5 vindere! Efter din deltagelse bliver du kontaktet af Velkommen med et godt tilbud.

Exit mobile version