Valentins konkurrence

valentins konkurrence
valentins konkurrence

Vi hylder næstekærligheden denne Valentinsdag ❤️‍

I anledning af Valentinsdag lancerer vi en helt særlig Valentins konkurrence, hvor vi hylder næstekærligheden. For os er Valentinsdag mere end blomster og chokolade; det er en dag, hvor vi mindes vigtigheden af at stå sammen, specielt i svære tider. Ingen skal stå alene med kræft, og det ønsker vi at sætte fokus på med denne konkurrence.

Svar & Vind ❤

Deltag i vores Valentinskonkurrence, og vær med i lodtrækningen om at vinde de ikoniske Kay Bojesen turtelduer, et symbol på kærlighed og samhørighed. For at deltage skal du blot teste din viden om de støttemuligheder, der findes for alle berørt af kræft.

Spred kærlighed og oplysning

1 ud af 3 personer under 75 år vil blive ramt af kræft, men heldigvis er der masser af kærlig omsorg, støtte og rådgivning at hente. Ved du, hvilke muligheder man har som kræftpatient, pårørende eller efterladt? Vores konkurrence er ikke kun en chance for at vinde et smukt sæt turtelduer, men også en mulighed for at blive mere oplyst om de vigtige ressourcer, der er tilgængelige for dem, der kæmper mod kræft.

Test din viden og vind ❤

Det er nemt at deltage. Besøg vores hjemmeside, svar på fem spørgsmål om kræftstøtte og rådgivning, og du er automatisk med i lodtrækningen om de elskede Kay Bojesen turtelduer. Kan du få 5 ud af 5 rigtige?

Sammen er vi stærkere

Med denne konkurrence ønsker vi at sprede et budskab om håb og kærlighed. De klassiske og ikoniske Kay Bojesen turtelduer er ikke blot en præmie; de er et symbol på, at sammen er vi stærkere – et budskab vi finder essentielt, især når det kommer til kampen mod kræft.

Deltag og vind

For at deltage skal du være minimum 18 år. Bemærk venligst, at denne konkurrence er arrangeret af en af Kræftens Bekæmpelses samarbejdspartnere og ikke direkte af Kræftens Bekæmpelse.

Denne Valentinsdag, lad os sammen sætte fokus på næstekærlighed og de støttemuligheder, der findes for dem berørt af kræft. Deltag i konkurrencen, bliv oplyst, skab håb, og vær med i kampen om at vinde et sæt Kay Bojesen turtelduer.

Lad os sammen gøre en forskel – for kærligheden, for håbet, og for hinanden. Held og lykke til alle deltagere!

valentins konkurrence

Spin Amors pil og vind Kay Bojesen turtelduer med kræftens Bekæmpelse
Vil du sprede kærlighed til en du har kær? Vi finder 10 heldige vindere af de forelskede turtelduer fra Kay Bojesen. Skal det være dig?

Valentin konkurrence
Vi hylder kærligheden og giver dig mulighed for at vinde de forelskede turtelduer fra Kay Bojesen i lys og mørk eg.

Spin Amors pil og spred kærlighed. Lander du på de karakteristiske turtelduer, deltager du i lodtrækningen om 10 sæt af de smukke træfigurer. Du har også mulighed for at få en ekstra chance, når vi giver dig ekstra kærlighed, hvis du lander på hjertet.

God fornøjelse – og held og lykke.

Exit mobile version