Telmore vendespil konkurrence

Vind en den nye iPad i Telmore vendespil

Kan du komme igennem vendespillet fra Telmore med kun 6 træk? For at deltage skal du huske godt. Der er kun 6 træk til at vælge de rigtige billeder. Derfor er det vigtigt du huske hvor kortene ligger. Du kan tage et stykke parpir og skrive dem den på eller tage et billede med din smartphone, for det handler ikke om hvor hurtigt du kangøre det, men om at gøre det rigtigt første gang.

Telmore vendespil med iPad som gevinst

Lige nu kan du deltage i konkurrencen om den nye Apple iPad Wifi og cellular med hele 128 GB, hvis du kan klare dig igennem vendespillet! Den nye iPad er super tynd men den hurtigst og du kan vinde den model med flest ram – hele 128 GB – det er meget mere end en computer.

Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at Telmore må kontakte dig pr. e-mail, sms og telefon med gode tilbud og anden relevant information om Telmores produkter, og i den forbindelse anvende dine forbrugsoplysninger. Fuld afmelding af kommunikation fra Telmore skal ske pr. e-mail til telmore. Ønsker du ikke dette kan du tjekke vores kategori med konkurrencer hvor du kan vinde en iPad – nogle gange er der mange, andre gange er der meget få konkurrencer. Vi opdater dagligt, så hold øje med den kategori, hvis du vil vinde den nye iPad fra Apple.

Hvad kan Telmore ?
Hos TELMORE banker deres hjerter for kunderne, og de gør deres bedste for at give dig svar på dine spørgsmål om mobiltelefoni. Som TELMORE-kunde får du lynhurtigt 4G-netværk. TELMORE bruger TDC’s mobilnet, der er målt til Danmarks bedste og hurtigste. Du bestemmer selv, om du vil have et almindeligtmobilabonnement eller et abonnement med masser af underholdning, fx HBO Nordic , C More mm.

Exit mobile version