Telmore konkurrence

telmore konkurrence
telmore konkurrence

Vind et rejsegavekort med Telmore

Drømmer du om at opleve verden, udforske nye horisonter og skabe uforglemmelige øjeblikke? Telmore giver dig nu chancen for at vinde et rejsegavekort, der kan bringe dig tættere på din drømmerejse. Tag det første skridt mod dine eventyrlige planer og deltag i Telmores spændende konkurrencekampagne.

Vind en drømmerejse med Telmore

Forestil dig at udforske eksotiske destinationer, dykke ned i forskellige kulturer og nyde afslappende stunder på en paradisstrand. Med Telmores konkurrence får du muligheden for at vinde en drømmerejse, hvor du kan skabe minder for livet. Så tøv ikke med at deltage og lad eventyret begynde.

Vind 5000 kr. til din rejse

Er du allerede i gang med at planlægge din rejse? Telmore er her for at gøre dine drømme endnu mere overkommelige. Deltag i konkurrencen og få chancen for at vinde 5000 kr., som du kan bruge til din kommende rejse. Uanset om du vil udforske en ny destination eller tilføje ekstra oplevelser til din rejseplan, vil denne præmie hjælpe dig på vej.

Sådan deltager du:

Det er utrolig nemt at deltage i Telmores konkurrence. Alt, hvad du skal gøre, er at give Telmore tilladelse til at kontakte dig med et godt tilbud. Når du har gjort det, skal du skrabe 3 ens, og du er automatisk med i konkurrencen. Det er en fantastisk chance for at vinde en rejseoplevelse, du sent vil glemme.

Deltag allerede i dag:

Tøv ikke med at deltage i Telmores konkurrencekampagne. Jo før du deltager, desto større er dine chancer for at vinde. Så tag det første skridt mod dine rejseplaner og vær med i kampen om at vinde et rejsegavekort, en drømmerejse eller 5000 kr. til din rejse. Deltag allerede i dag og giv dine eventyrlige drømme vinger.

Vind et gavekort på 5.000 kr. til JYSK
Skrab 3 ens og deltag i konkurrencen om et gavekort til JYSK på 5.000 kr.

Betingelser for Telmore konkurrencen

Konkurrencen afholdes af Telmore i samarbejde med Digital Advisor ApS. Du skal være 18 år eller ældre og du må ikke være ansat i Nuuday for at kunne deltage. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen gælder til og med 15 februar 2021.

Vinderen trækkes umiddelbart efter og får direkte besked.

Præmien er et gavekort på 5000 kr. til JYSK.

Exit mobile version