Telenor konkurrence

Deltag i Telenor sommerkonkurrence

telenor konkurrence
telenor konkurrence

Vind et luksuriøst ophold på Marienlyst Strandhotel – Forkælelse ved kysten!

Marienlyst Strandhotel er en perle beliggende ved kysten og byder på både skønhed og luksus. Ved at deltage i vores konkurrence har du chancen for at nyde et afslappende og fornøjeligt ophold sammen med en heldig ledsager.

Forkælelse på et luksuriøst niveau

Under jeres ophold på Marienlyst Strandhotel vil I blive forkælet med førsteklasses faciliteter og tjenester. Hotellet byder på et eksklusivt spa-område, hvor I kan slappe af og nyde lækre behandlinger, der vil give jer ny energi og velvære. I kan tage en forfriskende svømmetur i poolen eller bare tage en afslappende gåtur langs den smukke strand. Hotellets restauranter tilbyder lækre gourmetmåltider, der vil give jer en ekstraordinær kulinarisk oplevelse og gøre jeres ophold endnu mere mindeværdigt.

Skab uforglemmelige minder ved kysten

Vinderen af konkurrencen får muligheden for at opleve alt dette og meget mere. Det er en enestående chance for at skabe uforglemmelige minder sammen med en særlig person og nyde luksus og skønheden på Marienlyst Strandhotel.

Konkurrencens løbetid og samarbejdspartner

Konkurrencen arrangeres af Telenor og løber fra den 23. maj 2023 til og med den 17. august 2023. I denne periode har du muligheden for at deltage og vinde dette fantastiske ophold. Så sørg for at deltage inden fristens udløb og giv dig selv og en ledsager en enestående mulighed for at opleve luksus og havets magi ved Marienlyst Strandhotel.

Nyd luksus og havets skønhed ved Marienlyst Strandhotel

Grib chancen for at vinde et luksuriøst ophold på Marienlyst Strandhotel og nyd havets skønhed og komfort i en unik atmosfære. Deltag i konkurrencen og lad drømmen om afslapning og luksus ved kysten gå i opfyldelse. Så tag det første skridt mod uforglemmelige oplevelser og deltag i konkurrencen i dag!

Vind en badepool til haven – Skab sjov og afslapning i sommeren!

Nyd de varme solskinsdage ved poolen og skab uforglemmelige øjeblikke for hele familien. Du har nu chancen for at vinde en fantastisk badepool, der vil være det perfekte samlingspunkt i din have. Med dens holdbare stålramme og effektive pumpe kan du se frem til en kvalitetspool og en behagelig badeoplevelse, der vil bringe glæde i sommerens varme.

Deltag i konkurrencen og vær med i trækningen hver fredag!

Forestil dig at have din helt egen badepool i haven, hvor du og dine kære kan nyde sjove og afslappende stunder. Denne badepool har en værdi af 499 kr. og vil være en fantastisk tilføjelse til sommerens aktiviteter. Med en ny vinder, der trækkes hver fredag, er dine chancer for at vinde endnu større. Så tøv ikke med at deltage og gør dig klar til at skabe uforglemmelige sommerminder.

Konkurrencens løbetid og samarbejdspartnere

Konkurrencen arrangeres af Telenor og Nordisk Energy, og den løber fra den 9. juni 2023 til og med den 13. juli 2023. I denne periode har du muligheden for at deltage og vinde den fantastiske badepool. Så sørg for at tage del i konkurrencen inden fristens udløb og giv din familie en ekstra grund til at glæde sig til sommeren.

Deltag i konkurrencen og skab sommermagi i din egen have

Sommeren er kommet, og hvad er bedre end at have en badepool i haven, der kan give dig og din familie sjove og afslappende øjeblikke? Grib chancen for at vinde en badepool med en værdi af 499 kr. og skab sommermagi lige uden for din dør. Deltag i konkurrencen, og vær med i trækningen hver fredag for at øge dine chancer for at vinde. Så tag det første skridt mod sommersjov og deltag i konkurrencen i dag!

Skrab 3 ens med Telenor
Deltag i Telenors konkurrence og deltag i konkurrencen om et gavekort på 5000 kr.

Telenor ønsker at fejre foråret og sprede glæde blandt sine kunder med en fantastisk konkurrence. Du har nu chancen for at vinde et gavekort på hele 5000 kr., som kan bruges til at shoppe eller opleve noget nyt og spændende! Gavekortet er til GoGift, der giver dig adgang til et væld af forskellige butikker og oplevelser.

Med dette gavekort kan du shoppe i populære butikskæder som Magasin, Elgiganten, Zalando og Bauhaus, hvor du kan finde alt fra tøj og sko til elektronik og boligudstyr. Er du mere til oplevelser og rejser? Gavekortet kan også bruges hos TUI, så du kan forkæle dig selv med en dejlig ferie.

Det er utroligt nemt at deltage i konkurrencen. For at have chancen for at vinde det eftertragtede gavekort, skal du blot skrabe 3 ens symboler i Telenors påskeskrab. Hvis du er heldig og får 3 ens, er du med i konkurrencen om gavekortet på 5000 kr.

Husk, at konkurrencen løber frem til den 20. juni 2023, så du har masser af tid til at prøve lykken og måske blive den heldige vinder af et 5000 kr. gavekort. Det er en fantastisk mulighed for at forkæle dig selv, din familie eller dine venner med noget ekstra lækkert, så skynd dig at deltage i Telenors forårskonkurrence og få chancen for at vinde dette fantastiske gavekort!

Telenor konkurrence

Telenor er en af verdens største telekommunikationsvirksomheder med oprindelse i Norge. Virksomheden blev grundlagt i 1855 som et statsejet telegrafvæsen og har siden udviklet sig til en ledende global aktør inden for telekommunikationsbranchen. Telenor tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder mobiltelefoni, fastnettelefoni, internetadgang, digital-tv og andre relaterede tjenester.

Vind kæmpe gavekort

Gavekortet du vinder er til GoGift, og gavekortet kan bruges i 100-vis af store butikskæder, lokale butikker & oplevelser. Eksempler er:

  • Magasin
  • Elgiganten
  • Zalando
  • Bauhaus
  • TUI
  • og mange flere…

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen om gavekortet på 5000 kr. er, at skrabe 3 ens i Telenors påskeskrab.

Telenor konkurrence – Se straks om du har vundet
Ferie og solskin står højt på ønskelisten hos de fleste, og nu har du muligheden for at vinde din næste drømmerejse til værdi af 10.000 kr. Du vælger helt selv hvilket rejseselskab du ønsker at modtage et rejsegavekort til, og hvilken destination du ønsker at besøge samt hvornår.

Nu kan du vinde med Telenor endnu engang!

Telenors yderst populære instant-win konkurrence er tilbage. Tilmeld dig, og se straks om du er en af de heldige vindere af en Samsung Galaxy S7 eller din drømmeferie til værdi af 10.000 kr. Den anden konkurrence fra Telenor, du kan deltage i lige nu, har en en iPhone7 som gevinst eller biografbilletter.

Telenor konkurrence

Kernen i Telenors forretning er telekommunikation. Telenor gør private og erhvervskunder i stand til at kommunikere via telefon og internet. Telenors mission er derfor i dag at give deres kunder en sammenhængende kommunikationsoplevelse ved at bygge bro mellem teknologier, indhold og udstyr.

Vind lækre præmier og se STRAKS om du har vundet

Indtast dine informationer og deltag i konkurrencen om en Samsung Galaxy S7 og din drømmeferie til værdi af 10.000 kr. Tag chancen nu og deltag

Exit mobile version