Telenor konkurrence – Se straks om du har vundet

telenor konkurrence

Telenor konkurrence – Se straks om du har vundet
Ferie og solskin står højt på ønskelisten hos de fleste, og nu har du muligheden for at vinde din næste drømmerejse til værdi af 10.000 kr. Du vælger helt selv hvilket rejseselskab du ønsker at modtage et rejsegavekort til, og hvilken destination du ønsker at besøge samt hvornår.

Nu kan du vinde med Telenor endnu engang!

Telenors yderst populære instant-win konkurrence er tilbage. Tilmeld dig, og se straks om du er en af de heldige vindere af en Samsung Galaxy S7 eller din drømmeferie til værdi af 10.000 kr. Den anden konkurrence fra Telenor, du kan deltage i lige nu, har en en iPhone7 som gevinst eller biografbilletter.

Telenor konkurrence

Kernen i Telenors forretning er telekommunikation. Telenor gør private og erhvervskunder i stand til at kommunikere via telefon og internet. Telenors mission er derfor i dag at give deres kunder en sammenhængende kommunikationsoplevelse ved at bygge bro mellem teknologier, indhold og udstyr.

Vind lækre præmier og se STRAKS om du har vundet

Indtast dine informationer og deltag i konkurrencen om en Samsung Galaxy S7 og din drømmeferie til værdi af 10.000 kr. Tag chancen nu og deltag

1 Comment
  1. Maria Bellafe Thielsen 2 måneder ago

    Tusind tak for denne konkurrencer.

Skriv hvorfor du skal vinde

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2018 Konkurrencer.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?