Team Benns konkurrence

team benns konkurrence
team benns konkurrence

Vind 10.000 kr. til Team Benns Ski

Vind 10.000 kr. i Team Benns konkurrence. Team Benns Ski har en kæmpe konkurrence hvor du kan vinde et ski rejsegavekort på hele 10.000 kr. Alle kan være med og det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig deres nyhedsbrev, så er du automatisk med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000 kr. til en skieferie med hele familien. Så vil du invitere hele familien på skiferie? Kan du tilmeldw dig Team Benns nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000 kr.

Sådan vinder du:
For at deltage i konkurrencen skal du have en gyldig e-mail adresse.Tilmeld dig nyhedsbrevet og få de 16 gode skitips med det samme (gratis). Derved deltager du i konkurrencen om et gavekort på 10.000 kr. til brug i sæsonen 2017/2018.

Vind 10.000 kr. til Team Benns Ski

På alle deres ski rejser yder de snegaranti. Det betyder kort sagt, at hvis der ikke skulle være sne på rejsemålet, så sørger de for at transportere dig til et andet rejsemål, ombytte jeres liftkort og dermed sikre, at I rent faktisk kommer til at stå på ski i jeres skiferie. Det synes vi giver rigtig god mening!

Hvor længe varer Team Benns konkurrencen om et ski rejsegavekort på 10.000 kr.
Konkurrencen løber til og med 8 december 2017 og får direkte besked på e-mail. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Exit mobile version