Synoptik konkurrence

Test din viden om solbriller

synoptik konkurrence om solbriller
synoptik konkurrence om solbriller

Hvor skarpe er dine øjne? Test dig selv og vind solbriller til 1500 kr

Sådan fungerer konkurrencen

Konkurrencen løber fra den 15. april 2024 og t.o.m. 26. september 2024. For at deltage skal du tilmelde dig Synoptik A/S’ (“Synoptik”) nyhedsbrev og gennemføre spillet inden for tidsrammen. Udvælgelsen af vinderen er tilfældig, og der bliver trukket lod blandt alle, der har tilmeldt sig og gennemført spillet.

Vinderen trækkes den 27. december 2024 og får direkte besked af Synoptik via den e-mailadresse eller telefonnummer, som deltageren har oplyst ved tilmelding til konkurrencen. Vinderen skal herefter oplyse kontaktinformationer, hvorefter denne kontaktes angående de praktiske detaljer i forbindelse med at få sin præmie.

Vinderens forpligtelser

Vinderen skal kontakte Synoptik senest otte hverdage efter besked er sendt. Giver vinderen ikke lyd inden for tidsfristen, kan denne ikke længere gøre krav på præmien, og en ny vinder vil blive trukket. Vinderens navn oplyses efter anmodning.

Præmie

Vinderen modtager et gavekort til en solbrille til en værdi af 1.500 kr. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre varer eller serviceydelser hos Synoptik. Et gavekort skal indløses senest 3 år efter, at det er blevet udstedt af Synoptik. Gavekortet bortfalder, hvis ikke det er indløst inden for gyldighedsperioden.

Betingelser for deltagelse

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig Synoptiks nyhedsbrev og acceptere betingelserne herfor. Du har mulighed for at deltage lige så mange gange, du vil. Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Ansatte hos Synoptik og hos samarbejdspartnere samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Test dig selv: Hvor skarpe øjne har du?

Dit syn er en af de vigtigste sanser, så du skal huske at passe rigtig godt på det. Synoptik kører lige nu en kampagne, hvor du kan teste, hvor skarpe øjne du har. Kan du gætte, hvad der gemmer sig bag de 5 slørede billeder? Så deltager du samtidig i konkurrencen om et gavekort til nye solbriller hos Synoptik til en værdi af 1500 kr.

Tag udfordringen op og test dine evner i dag – måske er du den heldige vinder af et par nye solbriller!

Tag quizzen: Hvor meget ved du om solbriller og UV-beskyttelse?

Solens stråler er en kilde til både varme og lys, men de kan også have negative effekter på vores helbred, især for vores øjne. Mange af os er opmærksomme på behovet for at beskytte vores hud mod solens skadelige UV-stråler, men hvor meget ved vi egentlig om at beskytte vores øjne? Tag quizzen for at teste din viden om solbriller og UV-beskyttelse og finde ud af, om du er i den særlige gruppe mennesker, der er særligt udsat for solens UV-stråler.

Solskin er uden tvivl skønt og livgivende, men det er vigtigt at huske, at solens stråler også kan være skadelige for vores helbred. Ud over at påvirke vores hud kan solens stråler også skade vores øjne, hvilket kan føre til alvorlige øjenproblemer og nedsat syn.

Solbriller er et populært og nødvendigt redskab til at beskytte vores øjne mod solens skadelige stråler. Men hvor meget ved du egentlig om solbriller og deres evne til at beskytte mod UV-stråler? Synoptik har udviklet en quiz, der hjælper dig med at teste din viden om emnet og samtidig giver dig mulighed for at deltage i en lodtrækning om et gavekort til Synoptik på en værdi af 3000 DKK.

Synoptik konkurrence med en god quiz

Quizzen består af fem spørgsmål, der omhandler forskellige aspekter af solbriller og UV-beskyttelse. Spørgsmålene dækker alt fra solbrilleglasets materiale og dens evne til at blokere UV-stråler til anbefalinger om, hvilken type solbriller der er bedst til forskellige udendørsaktiviteter. Ved at besvare spørgsmålene rigtigt får du indsigt i, hvordan du bedst beskytter dine øjne mod solens skadelige stråler og øger din chance for at vinde gavekortet.

Vind solbriller

At beskytte vores øjne mod solens UV-stråler er lige så vigtigt som at beskytte vores hud. Langvarig eksponering for UV-stråler kan føre til en række øjenproblemer, herunder grå stær, øjenskader og aldersrelateret maculadegeneration. Ved at vælge de rigtige solbriller og sørge for, at de giver den nødvendige UV-beskyttelse, kan vi mindske risikoen for disse øjenproblemer og opretholde et godt syn.

For at deltage i quizzen og lodtrækningen om gavekortet skal du blot besvare de fem spørgsmål og indsende dine svar. Vinderen vil blive udvalgt ved lodtrækning blandt dem, der har besvaret spørgsmålene korrekt. Gavekortet på 3000 DKK kan bruges til at købe solbriller

Exit mobile version