Spin lykkehjulet og vind fede præmier

spin lykkehjulet

Spil lykkehjulet hos SimbaGames

Her kan du prøve, at dreje lykkehjulet hos Simbagames 150 gange uden at skulle betale. Du får altså hele 150 gratis spins, når du bare tilmelder dig. Hvis du vil spille om rigtige penge, så får du 100% i bonus når du indbetaler, men kun op til 3.000 kr. Du kan lave indbetalingen med alle betalingskort også PayPal, Skrill og Safepay!

Spin lykkehjulet og vind fede præmier

Som noget helt unikt giver Simba Games dig mulighed for at spinne lykkehjulet med garanteret gevinst een gang om dagen, hver dag. Spillet lykkehjulet kan benyttes af alle, både nye og gamle spillere. Det eneste du skal gøre for at få adgang til Lykkehjulet, er, at oprette en konto, hvis du altså ikke allerede har en.

De flotte gevinster udskiftes med jævne mellemrum så der er mulighed for at vinde iPhones, fladskærms TV, spillekontanter, gratis spins, gavekort og fordelagtige bonustilbud.

Udtrækning af vindere

Hvorvidt der er gevinst eller ej, afhænger af hvor hjulet stopper. Vinderne modtager deres præmie umiddelbart efter, at de har fået at vide, at de har vundet.
Det kan forekomme på gevinster at der vil være en tidsfrist for indløsning eller afhentning af præmier.Spillere kan kun spinde Lykkehjulet een gang dagligt. Simba Games DK har ingen forbindelse til de brands der står bag præmierne. Bemærk at visse præmier kræver et depositum for at kunne indløses. Bonustilbud indebærer en indbetaling på enten 100kr eller 200kr. Alle gratis spins og bonusgevinster har standard gennemspilskrav (indenfor 60 dage) og en maximum grænse for indsatser. Gratis spins og bonusser uden indbetaling har max gevinst på 1000kr. I tilfælde af uoverensstemmelser i mellem gevinster, som de fremgår på Lykkehjulet, og selve databasen, vil gevinsten blive sat efter databasens log. Kontakt SimbaGames for opdaterede spilleregler mv.

Præmier i spin lykkehjulet konkurrencen

Du kan se præmieoversigten under Lykkehjulet spilside, og der kommer hele tiden nye præmier. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

1 Comment
  1. Frank V Andersen 2 måneder ago

    fordi jeg fortjener det

Skriv hvorfor du skal vinde

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2018 Konkurrencer.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?