Solfaktor konkurrence

solfaktor konkurrence

I den store Solfaktor konkurrence kan du vinde en rejse til 100.000 kr. Rejs sammen med din familie, dine søde kollegaer eller hele løbeklubben. Eksotisk drømmerejse, storbyrejse i über-luksus-klassen eller det store eventyr så langt væk man kan komme?

Det er nemt at være med – Vælg din destination, bestem hvad rejsen skal indholde og hvor mange der skal med! Vind 100.000 kr. til en rejse

Solfaktor konkurrence

Deltagere i konkurrencen har mulighed for at vinde en hovedgevinst. Gevinsten deles mellem de deltagende i Danmark, Sverige, Norge og Polen. Din deltagelse i konkurrencen betinger ikke at du køber noget. Det er ikke nødvendigt at købe eller bestille noget for at deltage eller vinde. Et køb af en rejse gør ikke, at dine chancer for vinde bliver større.

Hovedgevinsten er en rejse til den destination, som vinderen har angivet da deltageren meldte sig til konkurrencen. Rejsen er med SOLFAKTOR som arrangør og har en værdi af 100.000,- DKK delt mellem alle deltagende i rejseselskabet. Afrejselufthavn er den lufthavn, som er tættest på deltagerens bopæl.

Der er også flere gevinster, som består af rabatkoder med værdi 500,- også her med SOLFAKTOR som arrangør. Der bliver trukket vindere hver uge 2 gevinster for hvert land. Alle vindere bliver meddelt p. e-mail med kode og information om hvordan koden kan benyttes.

Vinderen af hovedgevinsten (“Vinderen”) bliver udvalgt ifølge juryens bedømmelse mht kreative og inspirerende forslag om hvad deltageren ønsker at opleve på rejsen, og valget kræver, at samtlige deltagende accepterer at deltage.

Vinderen bliver kontaktet af SOLFAKTOR før udgangen af april 2016

Inspiration til rejen

Storby?

Solfaktor konkurrence giver dig mulighed for at  invitere hele venneflokken til EM i fodbold i Frankrig? Eller på en formidabel festweekend hvor I bor på byens bedste hotel i Prag, Berlin eller London?

Måske en tur til Italien for at smage på de bedste Barolo-vine, eller en rejse til Barcelona for at testkøre en Lamborghini på Formel 1-banen Circuit de Catalunya? En anden mulighed er at opleve New York på første klasse. Bo på et lækkert designerhotel midt på Manhattan, snup en helikoptertur, spis en ordentlig herremiddag, slut af med en omgang ishockey i Madison Square Garden eller på en af byens bedste natklubber. Hvis det er en storbyrejse du vælger, se til at få nogle vilde oplevelser med hjem!

Sol & strand?

Måske vil du hellere til en eksotisk ø? Thailand, Malaysia, Cuba, Tobago, Jamaica…kridhvide strande med palmer, snorkling om dagen efterfulgt af en lækker middag sammen med vennerne. Eller en omgang dykning eller snorkling i Egypten, på Cypern eller i Tyrkiet? Eller kombiner strand med storbyluksus i Dubai? Du kan også invitere alle dine venner til en festfyldt uge på Ibiza, Mallorca eller i Kroatien. Måske er det nu, drømmen om Hawaii, Maldiverne eller Bora-Bora skal blive til virkelighed. Der er mange strande at vælge mellem.

Det helt store eventyr?

Det er også nu, du kan opleve det helt store eventyr i Solfaktor konkurrence. Her er nogle forslag! 14 dages rundrejse i Vietnam? Dykkerferie i Thailand? Fra kyst til kyst i USA med bil, safari i Afrika, trekking med vandrerygsæk, sovepose og liggeunderlag i Andesbjergene,  Australien eller helt ned til Tierra del Fuego i Argentina eller…verden er stor og mulighederne uendelige! Vi kan hjælpe både med flybilletterne, hotellerne og bilen, kun din fantasi sætter grænser. Du kan købe eller leje masser af outdoor udstyr hos friliv Kig i en atlas og drøm dig væk til det store eventyr sammen med dine bedste venner – eller kollegaer.

Exit mobile version