Skattejagt Bilka – Den Store Skattejagt fra Bilka

den store skattejagt

Nu er det tid til ‘Den Store skattejagt’!

Skattejagt Bilka eller den Den Store Skattejagt i Bilka er netop startet den 29. januar og strækker sig denne gang helt til og med den 27. marts 2016.

Der er over 100.000 præmier med en samlet værdi på over 4 millioner kr., og hovedpræmien er nu en KIA cee’d GT-Line 1.0 T-GDI (5 dør) af en værdi, der forløber sig til hele 279.900 kr.!

Der er desuden tusindvis af andre lækre præmier – herunder følger den komplette liste:

Bilka har siden år 2012 afholdt mange lignende kampagner – senest julekampagnen. Bilkas initiativer har haft stor succes, hvilket formodentlig er grundlaget for denne nye konkurrence af ekstra lang varighed. Denne konkurrence afholdes i et samarbejde mellem Dansk Supermarked og Aller Medias A/S.

Det er gratis at deltage i konkurrencen, og man kan deltage én gang dagligt i hele konkurrenceperioden. Formålet med konkurrencen er underholdning, og så ønsker Bilka selvfølgelig øget aktivitet i sine butikker på baggrund af det store fokus på virksomheden og denne konkurrence.

For at deltage i konkurrencen skal spilleren have en smartphone med dansk nummer, og såfremt man ikke ejer en smartphone, findes der en alternativ mulighed på skattejagt.dk. I fald man vinder modtages en sms, der fungerer som bevis ved indløsning og afhentning af præmien. I mange tilfælde er det nødvendigt med en smartphone til afhentning af præmien, og ved udvalgte præmier skal afhentningen ske indenfor 6 dage; husk desuden billedlegitimation som pas eller kørekort, da dette kan kræves fremvist.

Skattejagt Bilka – Sådan deltager du

Besøg skattejagt.dk på smartphone, tablet eller computer
Indtast mobilnummer og påbegynd spillet
Se med det samme om du har vundet præmier, som derefter kan afhentes – ved udvalgte varer indenfor 6 dage, såfremt præmien ikke skal bortfalde

Ved deltagelse i konkurrence accepteres konkurrencereglerne og benyttelsen af spillerens navn og by til promovering samt offentliggørelsen af nye vindere. Endvidere gives tilladelse til, at Dansk Supermarked og Aller Medias A/S inviterer til lignende spil over sms, kommunikerer løbende i spilleperioden samt udsender spørgeskemaer om ‘Den Store Skattejagt’. Ved deltagelse i konkurrencen om hovedpræmien tilmeldes man desuden nyhedsbreve – disse kan dog let afmeldes igen.

Se mere på skattejagt.dk eller Bilkas facebook-side. Du kan også læse om det på Bilkas hjemmeside.

Exit mobile version