Scleroseforeningen konkurrence

Scleroseforeningen
Scleroseforeningen

Scleroseforeningen præsenterer: Vendespil – Hvor godt husker du? Vind et gavekort til Matas på 1000 kr.!

Er du klar til en spændende udfordring og muligheden for at vinde en fantastisk præmie? Scleroseforeningen inviterer dig til at deltage i vores underholdende konkurrence “Vendespil – Hvor godt husker du?” og få chancen for at vinde et gavekort til Matas på 1000 kr.!

Test din hukommelse og skærp dine sanser

Deltagelse i konkurrencen er både sjovt og gavnligt for din mentale skarphed. Ved at spille vores interaktive vendespil udfordrer du din hukommelse og træner dine evner til at genkende mønstre og huske placeringen af kort. Det er en spændende måde at skærpe dine sanser og have det sjovt samtidig.

Støt en god sag – Scleroseforeningen

Ved at deltage i vores konkurrence støtter du samtidig Scleroseforeningen og deres vigtige arbejde. Scleroseforeningen er dedikeret til at hjælpe mennesker, der lever med sclerose, og til at drive forskning og oplysningsarbejde omkring denne komplekse neurologiske sygdom. Din deltagelse bidrager til at øge bevidstheden om sclerose og til at skabe en bedre fremtid for dem, der er berørt.

Vind et gavekort til Matas på 1000 kr.!

Som en ekstra belønning har du muligheden for at vinde et gavekort til Matas på 1000 kr.! Med dette gavekort kan du forkæle dig selv eller en elsket med alt fra skønhedsprodukter og personlig pleje til makeup og wellnessprodukter. Forkæl dig selv og lad dig inspirere af Matas’ brede udvalg af kvalitetsprodukter.

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du spille vores Vendespil online og forsøge at matche par af kort med forskellige billeder. Jo flere par du formår at matche, desto større er dine chancer for at vinde det eftertragtede gavekort til Matas på 1000 kr.!

Grib chancen og vær med

Tøv ikke med at tilmelde dig Scleroseforeningens konkurrence “Vendespil – Hvor godt husker du?” og få muligheden for at vinde et gavekort til Matas på 1000 kr.! Udover spændingen ved at teste din hukommelse og støtte en god sag, kan du også vinde en fantastisk præmie, der giver dig mulighed for at forkæle dig selv eller en anden. Så lad spillet begynde, og grib chancen for at vinde!

Læg brikkerne i puslespillet om sclerose

Forskere har netop fundet frem til, at mennesker med sclerose uden aktiv sygdom har særlige antiinflammatoriske tarmbakterier i kroppen. Fundet kan betyde, at plantebaseret kost muligvis har en gavnlig effekt på sclerose. Det er endnu en lille brik i det store puslespil, som giver håb om et bedre liv med sygdommen. Men der mangler stadig vigtige brikker. Vær med til at lægge nogle af dem i kampen for en verden uden sclerose.

Du deltager samtidig i lodtrækningen om gavekort til måltidskasser fra Aarstiderne på 1500 kroner.

Quiz med i sandt eller falsk om sclerose

Sclerose er en uhelbredelig, fremadskridende og invaliderende nervesygdom, som rammer flere og flere danskere ud af det blå. Ingen ved hvorfor, men der er håb for, at vi kan knække koden til en kur gennem forskning. Måske har du hørt om sclerose før? Måske har du selv sygdommen, eller kender en der har den? Uanset hvad, kan du her deltage i vores mytequiz og teste, hvor meget du egentlig ved om sclerose.

Det er selvfølgelig helt gratis at spille med!

Du deltager samtidig i lodtrækningen om 1 gavekort til Matas på 1.500 kroner.

Scleroseforeningen konkurrence

For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år og have adresse i Danmark. Deltagelse i konkurrencen er gratis, og der er ingen købsforpligtelser. Scleroseforeningens ansatte og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrenceperiode
Konkurrencen løber i perioden 23. september til og med 20. oktober 2022.

Hvordan deltager du?
Du deltager i lodtrækningen om præmien ved at udfylde dine oplysninger samt besvare quizzens fem spørgsmål rigtigt.

Vinder af præmie
Vinderen af gavekortet findes ved tilfældig lodtrækning blandt alle deltagere. Vinderen får direkte besked via mail. Her vil vinderen blive opfordret til at sende kontaktoplysninger i form af fuld adresse, så vi kan sende gavekortet fysisk til gavemodtageren. Hvis kontaktoplysningerne er registreret forkert, kan præmien gå tilbage i en ny lodtrækning.

Hvis du vinder, bliver du kontaktet direkte, efter konkurrencen er slut. Herefter vil gavekortet blive sendt snarest muligt til vinderens adresse. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier. Gavekortet er gyldigt 3 år fra udstedelsesdato.

Exit mobile version