Scleroseforeningen julekalender

Scleroseforeningen julekalender

Scleroseforeningen julekalender
Scleroseforeningen julekalender

Tilmeld dig årets Sclerose Julekalender
– Test din viden om sclerose og deltag
i lodtrækning om gavekort til julens indkøb
I år er julen en tid, hvor flere må spare og slukke for lyset. Men én ting, vi ikke har råd til at spare på, er forskningen i sclerose. Sclerose er nemlig en uhelbredelig og invaliderende sygdom, som rammer flere og flere danskere.

Når du deltager i Scleroseforeningens Julekalender, tester du din viden om sclerose, så du kan være med til at sætte lys på forskningen, der giver håb om at finde en kur mod sygdommen.

Du har samtidig mulighed for at vinde gavekort på 500 kr. til REMA 1000. Vi trækker en ny vinder hver dag. Du deltager også i hovedpræmien på 2500 kr. den 24. december

Tilmeld dig allerede i dag, så du er klar til at åbne den første låge den 1. december!

Det er selvfølgelig helt gratis at spille med!

Sclerose Julekalender 2022

Du deltager ved at svare på dagens spørgsmål inden midnat. Du kan kun deltage én gang per dag. Kun deltagere, der har svaret rigtigt, er med i lodtrækningen om at vinde dagens gavekort.

Hvert spørgsmål, du besvarer rigtigt, eller hvert gennemført spil giver dig et lod i konkurrencen om hovedpræmien, der trækkes den 24. december.

Scleroseforeningen sender hver dag en mail til dig med en påmindelse om at deltage og åbne dagens låge.

Vindere af præmier

Dagspræmien fra den 1. december til den 23. december er et gavekort til REMA 1000 på kr. 500,-. Hovedpræmien den 24. december er et gavekort på kr. 2.500,-. Alle gavekort er sponsoreret af REMA1000. De kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier. Gavekortene er gyldige til den 1. november 2025.

Exit mobile version