Quiz om hørelse

quiz om hørelse
quiz om hørelse

Tag quizzen og få et prøvehøreapparat
Quiz om hørelsen og få tilsendt et gratis prøvehøreapparat hjem til dig, så du selv kan opleve, hvor små og diskrete moderne høreapparater er. Det er fuldstændig uforpligtende. Alt du skal gøre er at deltage i Din Hørelses quiz om hørelse, og du vil få tilsendt et prøvehøreapparat.

Start quizzen

Nu kan du få et prøvehøreapparat tilsendt hjem til dig og mærke, hvordan det føles at bære høreapparat, når du laver alle dine daglige rutiner. Deltage i Din Hørelses og modtage et gratis prøvehøreapparat – helt uforpligtende! Vil du opleve, hvordan det føles at bære høreapparat i vante omgivelser?

Har du nedsat hørelse?

Du har måske allerede gjort dig tanker omkring, hvordan det er at bære høreapparat. Tanker som: Vil andre lægge mærke til, at jeg har dem på? Hvordan føles det at have dem på? Hvordan vil de sidde på ørerne?

Med et prøvehøreapparat kan du få stillet din nysgerrighed uden at forpligte dig til noget. Apparatet er en attrap og ligner fuldstændig et almindeligt høreapparat, da design og materiale er det samme. Der er mange, der bliver overrasket over, hvor små og diskrete moderne høreapparater i dag er. Det vil sikkert også overraske dig. Du kan prøve dem hjemme hos dig selv uden nogen form for forpligtelser.

Quiz om hørelsen

Forbinder du høreapparater med Matadors Misse Møhges hørerør? Så kan du godt tro om. Høreapparater er ikke som de var engang. Innovative løsninger har gjort, at høreapparater i dag er blevet så små og diskrete, og det kan du få muligheden for at opleve nu. Du kan få et prøvehøreapparat gratis, så du kan mærke, hvor diskrete og behagelige moderne høreapparater er. Alt du skal gøre er at tage Din Hørelses quiz om hørelse, og du vil modtage et gratis prøvehøreapparat – helt uforpligtende!

Hvor længe varer Quiz om hørelsen
Konkurrenceperioden for at deltage i quizzen er til og med 14. marts 2018.

Exit mobile version