Plenti konkurrence

Plenti konkurrence

Plenti konkurrence

Det nye teleselskab Plenti vil så gerne fortælle om deres nye produkt, at de har lavet en Plenti konkurrence hvor du kan vinde Bøf og bio for 2 personer. Du kan hurtigt deltage ved at klikke på linket i bunden af denne side.

Hvis du vinder kan du spice aftenen op med dejlig middag og en efterfølgende tur i biffen i godt selskab med din bedste ven eller veninde og der er masser af sodavand og popcorn.

Du vinder altså et gavekort til bøf og bio for 2 personer. Det giver dig mulighed for, at lave din helt egen aften som du syntes den skal være. Hvad med en lækker bøf og en romantisk film eller en stor burger og aktion film? Gevinsten vil helt sikkert være et hit hos alle os, der værdsætter kvalitetsbøffer og filmunderholdning.

Plenti konkurrence

Det Plenti gerne vil fortælle dig med deres konkurrence er, at seres Plenti altabonnement er alt inkluderet. Så du får Fri data, fri tale og fri sms på mobilen samt fri adgang til over 70 ugeblade og magasiner, tusindvis af lyd- og e-bøger fra Mofibo, online nyheder fra Berlingske og Ekstra Bladet plus fri entré til Tivoli

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du at blive kontaktet af Plenti. Du skal være over 18 år for at deltage. Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber til og med den 1. august 2016, hvor vinderen udtrækkes. Vinderen får direkte besked, og præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Exit mobile version