PlanBørnefonden konkurrence

PlanBørnefonden konkurrence
PlanBørnefonden konkurrence

Test din viden om Afrika

Deltag i vores Afrika quiz

Hvor meget ved du egentlig om Afrika? Deltag i vores quiz og test din viden om dette fascinerende kontinent. Ikke alene får du mulighed for at prale med dine kundskaber, men du bliver også klogere på, hvorfor Afrika fortjener vores opmærksomhed.

Vind et gavekort fra Salling Group

Ved at deltage i quizzen har du chancen for at vinde et gavekort på 1.500 kr. til Salling Group. Brug det på Fairtrade-produkter eller lige hvad hjertet begærer. Dette er din chance for at forkæle dig selv eller andre, mens du støtter en god sag.

Sådan deltager du

Bliv en del af lodtrækningen ved simpelthen at deltage i quizzen. Det er både lærerigt og sjovt, og hvem ved? Måske lærer du noget nyt om Afrika, mens du får chancen for at vinde et skønt gavekort.

Hvorfor Afrika?

Afrika er et kontinent med rig historie, kultur og potentiale. Gennem denne quiz ønsker vi at sætte fokus på Afrikas mange facetter og understrege vigtigheden af vores engagement i regionen.

Forkæl dig selv og støt en god sag

Gennem din deltagelse og mulige gevinst kan du vælge at støtte bæredygtighed ved at købe Fairtrade-mærkede varer, eller hvad du ellers har lyst til. Det er en unik mulighed for at kombinere ny viden, spænding, og samtidig gøre en forskel.

Quiz med og se, hvorfor der er behov for at støtte udsatte børn og unge i verdens mest skrøbelige områder. Alle deltagere får muligheden for at være med i lodtrækningen om 5 økologiske gaveæsker (værdi 2.375 kr.), som du frit kan beholde selv, eller dele med nogle, du holder af.

Har du styr på verdens flag? – En konkurrence med et formål

I en verden, hvor globaliseringen binder os tættere sammen end nogensinde før, kan det føles som om, at grænserne mellem nationer er ved at blive udvisket. Alligevel forbliver nationale flag symboler på kulturel identitet og historie, en kilde til stolthed og samhørighed for millioner af mennesker. Men hvor mange af disse flag kan du egentlig genkende ved første øjekast?

PlanBørnefonden præsenterer en unik mulighed for at teste din viden om verdens flag. Ikke alene kan du udfordre dig selv og se, hvor godt du kender de farverige bannere, der representerer nationer rundt om i verden, men du kan også støtte en god sag samtidig.

Hvad går PlanBørnefonden konkurrence ud på?

Konkurrencen er simpel: Du skal gætte på syv udvalgte flag. Disse flag er ikke tilfældigt valgt. De repræsenterer nogle af de mange lande, hvor PlanBørnefonden arbejder utrætteligt for at forbedre livsvilkårene for børn og unge. Så hver gang du gætter på et flag, skaber du også opmærksomhed omkring PlanBørnefondens mission og vision.

Hvorfor deltage i quizzen ?

Ud over den personlige udfordring og lærdom er der også den dybere forståelse og anerkendelse af det arbejde, som PlanBørnefonden udfører. Hvert flag repræsenterer en historie, en kamp og en drøm for børnene i det pågældende land. Når du deltager i denne quiz, tager du del i den historie, og du hjælper med at belyse de udfordringer, som disse børn står overfor hver dag.

Bonus – Vind et ophold på et 5-stjernede hotel

Som om det ikke var nok at blive klogere på verdens flag og støtte en god sag, har PlanBørnefonden sørget for en ekstra overraskelse. Alle, der deltager i flag-quizzen, får en chance for at vinde et ophold på det 5-stjernede hotel NH Collection Copenhagen for 2 personer i et Superior Double værelse inkl. signatur morgenmadsbuffet.

Del og udfordr

Har du nogensinde haft lyst til at prale lidt overfor dine venner og familie? Efter at have deltaget i quizzen, hvorfor så ikke dele den med dem? Udfordr dem og se, hvem der virkelig har styr på verdens flag. Det kan være en sjov måde at engagere dem på og samtidig skabe opmærksomhed omkring en vigtig sag.

I denne tid, hvor verdenssamfundet føles mere sammenkoblet end nogensinde, giver denne quiz os en chance for at reflektere over de forskellige nationers unikke identiteter. Det minder os om vigtigheden af at forstå og værdsætte kulturelle forskelle, samtidig med at vi anerkender de universelle behov og rettigheder, som alle børn har.

Ved at deltage i denne quiz, bliver du en del af en større bevægelse, der handler om at skabe en bedre verden for børn og unge. Så, er du klar til at teste din viden, støtte en god sag og måske vinde en fantastisk præmie? Gæt flagene nu!

Exit mobile version