ParkPark konkurrence – vind 3x julegavekort af 2.000 kr. pr. stk.

parkpark konkurrence
parkpark konkurrence

Julegavekort konkurrence fra parkpark
Spring køen over ved betalingsautomaten, betal hurtigt og nemt med din smartphone. Med PARKPARK får du adgang til en lang række pladser over hele landet. Lige nu kan du få 50 timers gratis parkering, samt muligheden for at vinde 3x jule gavekort til coop til værdi af 2.000 kr. pr. stk

Tilmeld dig PARKPARK og få 50 timers gratis parkering
Tilmeld dig parkpark i dag, så kan du få 50 timers gratis parkering og du er med i lodtrækningen om et af 3x gavekort på 2.000 kr. til Coop.  Med PARKPARK kan du parkere i hele landet og spare op til 50%. Tjek ind når du parkerer og tjek ud når du forlader pladsen og spring køen ved betalingsautomaten over.

Sådan virker parkpark

Med ParkPark Mobilapp, kan du hurtigt og nemt finde en p-plads. Dit abonnement betyder, at du hurtigt tjekker ind på p-pladsen, uden at skulle bekymre dig om betalingsautomater, hvor lang tid du vil parkere, og det er slut med p-bøder. Når du er tilbage ved bilen, tjekker du ud, og så er det bare videre.

1. PARKÉR DIN BIL – Parkér din bil på en ParkPark-parkeringsplads. Brug ParkPark Mobilapp til at finde vej til en parkeringsplads nær dig.

2. TJEK IND – Med et hurtigt tjek ind via vores app, slipper du for at finde betalingsautomater, tage stillig til hvor lang tid du har tænkt dig at parkere, og det er slut med parkeringsbøder.

3. TJEK UD – Når du kommer tilbage til bilen tjekker du ud med vores app, så er der betalt for parkering, og din parkering vil fremgå af din oversigt.

4. VIDERE – Med ParkPark er du hurtigt videre. Ingen søgen efter pladser. Ingen leden efter automaten. Ingen parkeringsbøder.

Hvor længe kan du parkpark konkurrencen ?
Det ved vi ikke, vi har ikke kunne finde datoen for hvornår man ikke kan deltage længere. Men vi skal nok finde den og så opdatere siden. Held & lykke med konkurrencen om gratis parkering.

Exit mobile version