Onlineski julekalender – Vind udstyr og rejse i onlineski konkurrencen

onlineski julekalender
onlineski julekalender

Fed julekalender fra OnlineSki
Vind skiudstyr og tilbehør produkter i denne onlineski julekalender. Tilmeld dig med fornavn og e-mailadresse i onlineskis fede julekalender og åbn én låge i julekalenderen hver dag i julen fra 1.-24. december. hver dag du deltager, får du et lod i den store lodtrækning om et rejsegavekort på 3000 kr.

Hvem er OnlineSki
De er 5 skiglade personer der meget gerne vil dele alle deres ski oplevelser med jer. De lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.  Det er billigere end at booke direkte på destinationen. De har set alle deres indkvarteringssteder og stået på ski på alle deres rejsemål, så de ved hvad de snakker om.

Sådan vælges vinderen af OnlineSki julekalender

Vinderne vælges via daglig lodtrækning hver dag i december (1. til 24. december)  og får besked direkte via e-mail og det er dit ansvar, at du har skrevet rigtigt.  Gaverne sendes så hurtigt som det er muligt, dog senes ved slutningen af februar 2018.

Hvor længe kan du onlineski julekonkurrencen ?
Kampagneperioden er fastsat fra den 1. til den 24. december 2017. Sidste tilmeldingsfrist og mulighed for deltagelse er 24.12.2017 kl. 24.00.

Exit mobile version