OK Benzin konkurrence

ok benzin konkurrence
ok benzin konkurrence

OK Benzin konkurrence – Vind benzin eller diesel for 2.500 kr.
Vind benzin eller disel for hele 2.500 kr. i OK Benzin konkurrence. Betaler du for meget for din el? Få svaret her, og deltag i konkurrencen om et OK Gavekort til benzin og diesel på kr. 250 – vi trækker en ny vinder hver uge!

Samtidigt er du med i lodtrækningen om hovedpræmien: Et OK Gavekort til benzin og diesel på 2.500 kr.

Om OK Benzin og EL

El til fast pris – få konstant billig el med OK Fastpris. Du får en god pris på el til fast pris hos OK, og dui betaler ikke ekstra i skjulte gebyrer. Desuden får du, hvis du bestiller nu, også et gavekort med i købet – du kan selv vælge mellem 3 forskellige.

OK benzin konkurrence

Elmarkedet kan være svært at gennemskue, og det vil vi gerne hjælpe med. Klik på knappen, så ringer vi dig op og fortæller mere, samt om hvor nemt det er
at skifte elselskab. Du deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort på kr. 250, vi finder en ny vinder hver uge.

Når konkurrencen er slut trækker vi samtidig en vinder af hovedpræmien der består af et OK Gavekort til benzin og diesel til en værdi af kr. 2.500,-

Konkurrencen udbydes af OK. Præmien består af 1 OK Gavekort til benzin og diesel til en værdi af i alt kr.: 2.500 kr. og 4 OK Gavekort til benzin og diesel til en værdi af kr. 250,-. OK udtrækker vinderen den 7. januar 2017. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på deres hjemmeside. Ansatte i OK kan ikke deltage.

Hvor længe varer konkurrencen fra OK Benzin ?
Konkurrenceperioden for at deltage i konkurrencen fra OK benzin er til og med 7. januar 2017

Exit mobile version